Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez ennyi? Mehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez ennyi? Mehet a levesbe?

Figyelt kérdés
Nem akarom tulkombinálni. Régóta nem randiztam és nem is érdekeltek a pasik.. valahogy jó volt egyedül. Aztán elkezdtünk facebookon beszélgetni egy férfival ő bejelölt kérdeztem ismerem-e mondta,hogy nem de szimpatikus vagyok neki stb.. Találkoztunk múlt héten 1x hazaértem este irta is,hogy nagyon tetszem neki reméli,hogy még találkozunk.. Órákat tudunk beszélgetni. Volt egy két olyan mondtata,hogy aki kell neki azt az illető nem akarja én viccesen rávágtam,hogy akkor én miért beszélgetek veled reakció egyből,hogy nem vettem a célzást? Aztán tegnap már nem irt rám.. én ritkán irok másra de megtettem valahogy utána abba maradt a beszélgetés és viccesen megszóltam hogy szép,már nem is foglalkozik velem. Aztán utána később elköszönt. Ma ugy volt hogy ha fent lesz találkozunk megbeszéljük,hogy s mint aztán nem volt fent.. egy félórát láttam de nem irt rám hát én meg nem fogok.. Vélemény?

2012. nov. 25. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem lép akkor hagyd. Nehogy te menj már utána.
2012. nov. 25. 21:18
 2/9 anonim ***** válasza:
majd kiderül mi lesz belőle még bérmi lehet, de te ne is irj már rá. Ha akar valamit majd ő keres.
2012. nov. 25. 21:19
 3/9 vagged válasza:

Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg tarkabab

80 dkg füstölt sertéscsülök

2 gerezd fokhagyma

8-10 szem egész bors

15 dkg fehérrépa

15 dkg sárgarépa

2 babérlevél

10+3 dkg (2 evőkanál) liszt

1 tojás

1 közepes fej hagyma

1 evőkanál olaj

1 kávéskanál pirospaprika

2 dl tejföl

ecet vagy citromlé

fél hegyes zöldpaprika

Elkészítés:

Előző este átválogatjuk a babot, megmossuk a csülköt, és külön-külön tálban, mindkettőt beáztatjuk hideg vízbe. Másnap leszűrjük, leöblítjük a csülköt és a babot. A fokhagymát meghámozzuk, a borssal együtt teatojásba zárjuk. A répaféléket megtisztítjuk, megmossuk, karikákra vagy kisebb kockákra vágjuk.

Annyi hideg vízben, hogy ellepje, feltesszük főni a csülköt, és fedő alatt, mérsékelt tűzön félpuhára főzzük. Hozzáadjuk a babot, a babérlevelet és a teatojást, majd ha a bab is félig megpuhult, beletesszük a répaféléket, és az egészet puhára főzzük. Közben elkészítjük a csipetkét: 10 dkg lisztet elkeverünk egy csipet sóval, hozzáadjuk a tojást, és víz nélkül kemény tésztát gyúrunk, majd kis cipót formálunk belőle. Babszemnyi nagyságú darabkákra csipkedjük, lisztezett deszkán „meggömbölygetjük” őket, és szikkadni hagyjuk. A rántáshoz a hagymát meghámozzuk, és finomra vágjuk. Megpirítjuk az olajon a maradék 3 dkg lisztet, hozzáadjuk a hagymát, 2 percig együtt pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával, majd felöntjük 3 dl hideg vízzel, és simára keverjük. A megfőtt csülköt kivesszük a levesből, kicsontozzuk, felaprózzuk, és visszatesszük a levesbe. Hozzászűrjük a rántást, belekeverjük a tejfölt, majd fedő nélkül, mérsékelt tűzön felforraljuk. Beleszórjuk a csipetkét, és 10-12 percig, fedő nélkül, szelíden forralva puhára főzzük. Végül ecettel vagy citromlével ízlés szerint savanyítjuk, sózzuk. A teatojást és a babérlevelet eltávolítjuk. A levest mély tálba szedjük, tetejét zöldpaprika-karikákkal díszítjük. Külön csészében további tejfölt kínálhatunk hozzá.

Megjegyzés:

Munka: kb. 45 perc

Fogyasztható: másnap

1 adag: 1260 kcal

Ez alapján döntsd el te!

2012. nov. 25. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szeretnék ráírni,csak szeretem az egyenes embereket. Lehet,hogy én reagálom túl. De ha mégsem illene közölni az emberrel,hogy meg ne próbálja beleélni magát valamibe.
2012. nov. 25. 21:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Azthiszem eltévesztettél valamit :)
2012. nov. 25. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy később majd jelentkezik, hogy mennyire számíts rá, hogyan kezeld ezt neked kell tudni. Jó a dumád amúgy.
2012. nov. 25. 21:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a mondat nem kellett volna,hogy már nem is foglalkozik veled.Írásban sok minden félreérthető,lehet nem viccnek vette,hanem nyavajgásnak.
2012. nov. 25. 21:29
 8/9 A kérdező kommentje:

remélhetőleg nem,bár mondjuk mikor nekem írta,hogy asszonyom meg nemtudom komolytalannak vettem az egészet. Nem tetszett.

Hát majd kiderül,végülis 1 találkozás volt. Még gondolnom sem kellene rá ennyi idő után.

2012. nov. 25. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Csak szivat téged!Lehet hogy másik 10 ilyen nője is van.Ne foglalkozz vele.Komolytalan emberek ezek.
2012. nov. 25. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!