Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg felesleges itt bármi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg felesleges itt bármi féle gyúrás, parfüm, jó ruha, ha kopasz vagy, alacsony vagy (170 alatti) és nem vagy vonzó arcú?

Figyelt kérdés
Mert mindig megy az áltatás, hogy kezdj el gyúrni. Hát sok ismerősöm volt így, hogy se előtte, se kigyúrtság utána nulla sikere nem volt a csajoknál, csakúgy mint jó öltözet ide vagy oda. Amikor meg a lányok mondják, hogy legyél, kedves, okos, humoros, rendes akkor ugye nem nem minden pasira vonatkozik, hanem kiváltképpen azokra, akik bejönnek a lányoknak (vagy a kommentelő lánynak)külsőre (főképpen arcra)?
2012. nov. 25. 21:11
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor mégis élnek a sztereotípiák?
2012. nov. 25. 21:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Pedig van olyan.Múltkor láttam egy nőt és egy férfit akik rácáfoltak erre az egész "ronda és alacsony kopasz vagyok és azért nincs barátnőm" című történetre.A pali 165 magas lehetett,nem volt puccosan kiöltözve szóval nem hinném,hogy gazdag lett volna,kopaszodott és mégis egy 180 magas szőke hajú szép nővel ment kézen fogva aki igényesen volt felöltözve.Szóval nem minden a külső.
2012. nov. 25. 21:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Az arányos arcforma az annyit jelent, hogy mindenből az arany középút. Mondjuk nézd meg Wentworth Miller arcát. Nincs az arcán semmi sem ami túl nagy vagy túl kicsi volna. Vagy Brad Pitt monduk. Ovális fejforma a legnyerőbb, azon a kopaszság is jól áll. Nincs nagy hossző elefánt orra, nincs kicsi babaorra, nincs kecskebékára emlékeztető kiugró gülüszeme, a fülei csak maximum közepesen elállók, nincsenek bőrhibák az arcon, a szemek nem túl távol, nem túl közel ülnek, az orrában nincs ferdület ,torzulat láthatóan, a szemöldöke igényesen van megborotválva, úgy hogy harmoniában áll az arcvonásával, a szemei alja nem túl karikás, és nincs kínosan mély mosolygóránc az arcán 45 éves kora előtt. Kb. ennyi kell a tökéletes archoz.
2012. nov. 25. 21:27
 14/20 anonim ***** válasza:
De kérdező, most őszintén, csak van neked is szépérzéked a nőkkel kapcsolatban ,tehát forddított esetben nem? TE is azokat keresed, akik genetikailag, testileg alapból és életmód rásegítéssel is a legjobbak. Mert az utódaid is megfogják ezt köszönni. De a farkad is megköszöni ,ha összefekszel vele az ágyban. Ez van. Mindenki az elérhető legjobbat akarja. A pl. Megvehetsz egy MBW M3- ast akkor mért vennél Zsigulit, érted?! Ez ugyanígy megy a párválasztásban. Vagy ha egyenlőre csak Zsiga van átmenetileg, de majd lesz BMW és megveheted, akkor passzolod a zsigádat és beszerzed emezt, ez így működik.
2012. nov. 25. 21:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is csak 165 magas vagyok és látom, hogy a lányok egyszerűen lenéznek vagy észre sem vesznek, szóval igen is van ebben valami evolúciós dolog, hogy a lányok nem tudnak vonzódni alacsony fiúhoz, a vicc, hogy még egy 155 magas lány is inkább választ egy 2 méteres góliátot, mint engem.
2012. nov. 25. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
A nők az alacsony palik mellett nem érzik biztonságban magukat, nem érzik gyengéd nőnek magukat az erős férfi mellett. Olyan ez mint a box, ha egy 180 centiset összeraksz a hosszabb karjaival egy 160 centissel, a kicsinek esélye nincs, mert mire odamenne hogy megüsse, a hosszú karok bedarálják. Egyszerűen kell egy bizonyos magasság ez a min. 175 centi ami kb már egymagas vagy valamivel magasabb mint a nők 90% a. Ettől tudnak minimum férfiként nézni valakire. Pszichésen befolyásoló tényező. Ezt még fokozza a markánsabb arc, a kidolgozott masszív izmos test, van akinél a kopaszság is sokat dob az imázson, mert az ilyen mellett érzi magát a nő nőnek. Nem pedig nővérke effektus a kisöcsi mellett. Így vannak ezzel ezek. Ezért érdemes az alacsonyabb paliknak kizárólag a kicsi lányok közt keresgélni.
2012. nov. 25. 21:51
 17/20 anonim ***** válasza:

Miért kell minden nap itt gyk-n nyomorogni ugyanazokkal a kérdésekkel?

Ha az önbecsülésed és az önbizalmad 0, nem fognak leállni veled a nők, ezt megtanulhatnád. A hozzáállásodban keresd a hibát, ne a külsődben és másokban.

2012. nov. 25. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:
De hiába van jó hozzáállása, ha nem üti meg a mércét. Ez a keresd önmagad duma is elég sablon. Az okokat nem szünteti meg,csak a tűneteket kezeli féle hozzáállás. Értelmetlen. Hozzám pl hiába jön oda egy viszonylag önbizalombomba lány, aki külsőre nem tetszik, attól mert imádja magát annyira jó haverságban van magával még számomra nem lesz partner. Ez ilyen dolog. Minden kell! Külső + belső!
2012. nov. 25. 23:02
 19/20 anonim ***** válasza:

én 160 cm vagyok, szóval nekem ez a magasság nem akadály, csak nálam alacsonyabb ne legyen, de hát az elég ritka is :D nekem egyébként bejönnek a kopasz, vagy egész rövid hajú pasik. a vonzó arcról nem tudok mit mondani, mivel az relatív. de ha nálam magasabb vagy, kopasz és izmos, akkor azért olyan nagy baj nem lehet. és szerintem a legtöbb lánynak azért csak számít valamit, hogy milyen kiállásod van, amin a sport sokat segít

18/L

2012. dec. 11. 15:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Mennyire hátrány szerinted ha a pasi szemből helyes de oldalról látszik, hogy nagy orra van?
2012. dec. 11. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!