Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hívott randira? Van egy pasi a munkahelyemen, aki az orrom alá dörgölte, hogy nekem ő biztos nem jön be. Dehát el sem hívott randira!
Köszi. :)
Amúgy sosem viselkedtem vele így, tehát biztató módon.
Nem vagyok ilyen típus sem, hogy eleve tudom, hogy nem tetszik a pasas, de azért elmegyek vele párszor ide-oda, és csak aztán mondom meg neki, mi a helyzet.
Tehát pont ezért járt volna jobban ő is, ha rögtön csak engem hív el valahová, mert akkor már az elején leesett volna neki, hogy nem megyek el vele sehová, nem akarom jobban megismerni. Akkor nem ringatta volna magát hetekig abban a hitben, hogy talán van esély. Persze ha egyáltalán ez volt a fejében, de valószínűleg igen.
Magának csinálta a gondot, én nem tehetek róla. Ha már az elején elhív csak engem, én pedig nemet mondok, rögtön tudta volna hányadán állunk.
szerintem csak úgy írta, részletezte...nem fontos....mivel ha valaki tetszik valakinek akkor azt elhívja randira....szóval szerintem ez annyira nem lényeg...
csak a régi szokás ...csak ez már nem így van...
Nem vagyok ilyen típus sem, hogy eleve tudom, hogy nem tetszik a pasas, de azért elmegyek vele párszor ide-oda, és csak aztán mondom meg neki, mi a helyzet.
csak tudod erről le kell szokni, mert sajnos ezzel már én is bebuktam.. nekem vannak fiú barátaim, de sajnos a 70% mindig is tetszettem, ugyanis a potenciális másik felüket látták bennem, magyarul nem a barátaim kívántak lenni, hanem annál több...na ilyen sajnos nincs...egy srácon látod mikor lehet haver mikor nem....Ha elmész vele ide-oda és utána közlöd mi van, az neki rohadt szar...hiszen gondolj bele, ha neked bejön egy srác rögtön megtudod ha akar tőled valamit és ha nem..mert egyből közli ki így ki pedig máshogy....Az elején tisztázz mindent, hogy barátkozás haverkodás, mert nekik minden remény...
Csakhogy én sosem biztattam, sosem kezdeményeztem vele beszélgetést.
Nála pedig nem volt egyértelmű, akar-e valamit, mert udvarolni nem tud, hiszen egyből felfigyeltem volna rá, hogy hoppá, ez a pasi akar valamit.
Ő mindig teljesen úgy beszélt, viselkedett velem, mint a többi nővel, és mint a férfi haverjaival. Semmi különbség nem volt közte. Ezért sem tudtam levágni, hogy mi van. Csak azt akarja, hogy legyek én is ott a bulin, vagy többet.
Az ilyen pasik, akik nem igazán tudják, hogyan udvaroljanak, na szóval, nekik érdemes azonnal randira hívni a kiszemelt nőt, mert náluk nem lehet tudni a jelekből, hiszen nincsenek is.
Aki tud, annak még bulimeghívást sem kell eszközölnie, anélkül is leveszi a nő, hogy mit akar. Aztán úgyis visszamosolyog rá, jelzi az érdeklődését, ha részéről is oké a dolog.
azért vágta a fejedhez, hogy biztos nem tetszik neked, mert azt várta, hogy te pont az ellenkezőjéről akarod majd meggyőzni. reménykedett benne, hogy tetszik neked és ő ezzel a húzásával kicsit megijeszt téged és te fogod mondani neki: "de de te bejössz nekem miért mondasz ilyet"
ez elég kétségbeesett húzás, nagyon az utolsó reménytelen próbálkozása lehetett. meg elég amatőr dolog, ha egy pasinak van egy kis érzéke a nőkhöz akkor ilyet nem mond.
azért lehetett durva a hangneme, mert harag és irígység fűtötte. romlott az önérzete, mert sejtette, hogy nem jön be neked. még egyszer a biztonság kedvéért megpróbálta megkérdezni, de nem sikerült normális módon. talán így könnyített magán, így kiadta a bánatát?
az biztos hogy hülyeséget csinált. tipikusan félénk, bizonytalan jellemvonás ha nem randira hív el, hanem buliba. én akkor hívok buliba egy lányt ismerkedni, ha én magam se vagyok biztos benne, hogy kell-e nekem. ha céltudatos vagyok akkor csakis kettesben a jó. egy randi jelent egy kis kockázatot, benne van a kudarc és a beégés lehetősége, míg egy baráti társaságban sokkal óvatosabban, biztonságosabban és lassabban lehet csajozni. de hát az óvatosság az minden csak nem célravezető. bevállalósnak kell lenni és nem szabad megijedni a kudarc lehetőségétől. egy szóval az illető akiről szó van nagyon béna
"azonban ő mindenképp szeretné jelezni felém az érdeklődését, akkor ne legyen már annyira spúr elhívni valahova csak engem.
Az más kérdés, hogy el sem mentem volna, mert tényleg nem jön be a csávó"
fontos pillanatok ezek hölgyeim és uraim, egy lépéssel közelebb kerültünk a női agy megértéséhez
ő egyébként úgy gondolja, milyen jó hogy nem hívott el, megspórolt egy kellemetlen pillanatot neked is és magának is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!