Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy suliba járunk, nem lakunk messze egymástól és együtt szoktunk haza buszozni a suliból. Egyik alkalommal bejelöltem, visszajelölt, majd rám irt és leadta a telefonszámát. Célzott rá, hogy szeretne velem járni, tetszem neki, és sokat bókolt meg kedveskedett, csakhát... A probléma, hogy nem nagyon akar velem kettesben lenni, én pedig nem tudok megnyilni neki eléggé, csak ha kettesbe lennénk, de arra nem hagy nekem alkalmat... A suliban mindig én megyek oda hozzá és ez eléggé fárasztó és nem értem, hogyha én oda merek menni egy nagy csapathoz, akkor ő miért nem tud odajönni hozzám, ráadásul én csak 1-2 emberrel lézengek :/ Manapság viszont mintha hanyagolna... kevesebbszer találkozunk, az utóbbi pár napban már meg se öleljük egymást... viszont ha irok sms-t neki, akkor annyira igyekszik, hogy visszairjon és ne hagyjon válasz nélkül.. És általában csak akkor szokott nyomulni, amikor várjuk a buszt...Megfogta a kezem, meg azt mondta, hogy aranyos vagyok, meg egyszer emlitette, hogy szivesen megnézne velem egy filmet, meg ilyenek... Sokszor úgy érzem, csak játszadozik velem, hogy már nem érez semmit, vagy azt, hogy palira vesz... annyira bizonytalan, az amiket csinál, egyszer eljátsza a nagymenőt, hogy nem érdeklem, utána meg mégis. Nem tudom mit csináljak. Amikor legközelebb találkozunk, akkor kérdezzem meg, hogy hogy is gondolja ő mindezt? És mondjam meg neki, hogy ne játszadozzon velem? Ne irjak rá pár napig, hanyagoljam, csináljak úgy, mintha engem sem érdekelne ő? Vagy ezzel csak elrontanám az egészet? Sajnálom, hogy ennyit kérdezek, de nem tudom mit csináljak.2012. nov. 24. 23:11
1/2 anonim válasza:
azért nem akar kettesben lenni veled mert fél hogy kínos csend lesz meg stb azért van valaki mellette hogy ha nem tud mit mondani neked a mássikal el tudjon hülyülni , de szerintem tetszel neki :D
2/2 anonim válasza:
Bárcsak az én közelembe lenne egyszer az életben egy ilyen csaj. :)
Visszatérve a kérdésre,szerintem ő sem tudja igazán,hogy mit akar.Mivel ő nem megy oda hozzád,szerintem nem igazán érdekled,csak úgy néha jó ha ott vagy mellette és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!