Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elhiszitek, hogy létezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek, hogy létezem?

Figyelt kérdés

Kinézetre csak egy átlagos helyes sármos jóképű fazonnak tűnök, akiért biztosan döglenek a csajok...

De nem így van. Mert a belső sokkal fontosabb. Mindig a külső ami megfog a belső ami megtart. A könyv borítója ha tetszik, akkor megveszed. Hát az én könyvem borítója egy felszínes tiniknek való giccsnek látszik. De ha elkezdik olvasni, hamar megunják, mert valójában nem nekik való, számukra érthetetlen a könyvem belseje.

Sosem volt szerencsém a szerelemben. Áldás vagy átok, nem tudom, nézőpont kérdése, mások azt hiszik áldás, de én tudom, h átok, hogy un. "zseni" vagyok. Mindent tudok előre, átlátok az embereken. Minden lányról pontosan tudom, h mit akar tőlem, elég a szemébe néznem.

Mindenki csak a külső giccset keresi bennem, ez az ami elszomorít.

Hiszitek vagy sem, létezem. Ha valakivel összefutottam már, vagy össze fogok futni, úgyse fog valójában megismerni, ha nem akar. Akkor már az is jobb ha azt hiszik, nem is létezem...

2012. nov. 24. 13:39
 1/8 anonim ***** válasza:
sajnios a mai világban nem fontos az embereknek a belső csak a külső pedig azzal nem sokra mennek, de örülök, hogy létezel :D
2012. nov. 24. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Haha, mintha én írtam volna. Átérzem miről beszélsz! nagyon is...24F
2012. nov. 24. 13:44
 3/8 anonim ***** válasza:

Érdekes, amit írtál, eléggé kíváncsivá tettél. Szívesen megismerkednék veled, érdekel milyen a belsőd. De most komolyan. Még nemigen volt szerencsém ilyen különleges sráchoz

18/L

2012. nov. 24. 13:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Nos igen.Ez a probléma.Ha nem nézel ki jól, lehetetlen párt találni, ha viszont jó nézel ki, bevonzod a hülyéket. Nagy mázlim van ,hogy én megtaláltam azt amit kerestem , de nekem is idő kellett hozzá.Sok sikert,ha ennyire normális gondolkodású vagy, akkor ezt hamarosan a kicsit magasabb szinten lévő lányok is észreveszik. Sok sikert :) L
2012. nov. 24. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

ez az írás stílus... annyira ismerős :DD lehet hogy beszéltem már veled kérdező?

kérdésre: elég sokan így vannak :)) a "szépség hátránya"... elhiszem hogy létezel :D

szerintem egyszerűen rossz helyen keresgélsz, (esetleg a környezeted éretlen hozzád képest). mennyi idős vagy ha megkérdezhetem? :)

2012. nov. 24. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Örülj Neki, ha jól nézel ki és belsőre nem tűnsz gázosnak. Szeretnék én is ilyen lenni.
2012. nov. 24. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező te ugyanabban a cipőben jársz mint amiben én,annyi különbséggel,hogy én csak szerencsétlenkedek.:D
2012. nov. 24. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
nálam is ez a helyzet csak én lány vagyok
2012. nov. 24. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!