Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhiszitek, hogy létezem?
Kinézetre csak egy átlagos helyes sármos jóképű fazonnak tűnök, akiért biztosan döglenek a csajok...
De nem így van. Mert a belső sokkal fontosabb. Mindig a külső ami megfog a belső ami megtart. A könyv borítója ha tetszik, akkor megveszed. Hát az én könyvem borítója egy felszínes tiniknek való giccsnek látszik. De ha elkezdik olvasni, hamar megunják, mert valójában nem nekik való, számukra érthetetlen a könyvem belseje.
Sosem volt szerencsém a szerelemben. Áldás vagy átok, nem tudom, nézőpont kérdése, mások azt hiszik áldás, de én tudom, h átok, hogy un. "zseni" vagyok. Mindent tudok előre, átlátok az embereken. Minden lányról pontosan tudom, h mit akar tőlem, elég a szemébe néznem.
Mindenki csak a külső giccset keresi bennem, ez az ami elszomorít.
Hiszitek vagy sem, létezem. Ha valakivel összefutottam már, vagy össze fogok futni, úgyse fog valójában megismerni, ha nem akar. Akkor már az is jobb ha azt hiszik, nem is létezem...
Érdekes, amit írtál, eléggé kíváncsivá tettél. Szívesen megismerkednék veled, érdekel milyen a belsőd. De most komolyan. Még nemigen volt szerencsém ilyen különleges sráchoz
18/L
ez az írás stílus... annyira ismerős :DD lehet hogy beszéltem már veled kérdező?
kérdésre: elég sokan így vannak :)) a "szépség hátránya"... elhiszem hogy létezel :D
szerintem egyszerűen rossz helyen keresgélsz, (esetleg a környezeted éretlen hozzád képest). mennyi idős vagy ha megkérdezhetem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!