Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Medig lehet elmenni 6. osztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Medig lehet elmenni 6. osztályban? 13/L

Figyelt kérdés
Úgy értem csak kézfogás és együtt hazasétálás vagy együtt járás és esetleg puszi vagy csók. Mennyi idő után nevezhetjük a kapcsolatot komolynak? Mikor ajánlott nyíltan felvállalni?

2012. nov. 24. 09:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha már elcsattan egy csók és kézen fogva járkáltok az már annak számít
2012. nov. 24. 09:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
6. osztály? itt inkább menőzésnek számít egy "kapcsolat", mint komolynak...vigyél neki csokit, adj neki puszit, többet ne...
2012. nov. 24. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:

Történhet bármi, a kapcsolat onnantól kapcsolat,hogy megbeszélitek,hogy együtt vagytok.

Titkolózni felesleges, de mondjuk nem kell 5 perc után feltenni facebookra. Szerintem a barátok/osztálytársak előtt 2 hét után lehet teljesen nyilvános, az internetre inkább csak 1-1,5 hónap után kerüljön fel legkorábban.

2012. nov. 24. 09:48
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
13 évesen 7.be kell lenned és 14 évesen a 8.at végezned...
2012. nov. 24. 09:49
 5/11 anonim ***** válasza:
4-esnek! Egyrészt lehet évet ismételni. Másrészt, ha utánaszámolsz, a kérdező első osztályban is simán betölthette a 8. életévét.
2012. nov. 24. 09:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is hatodikos voltam 13 évesen, mert késtem a suliból (évvesztes vagyok). Gratulálok, nagyon tájékozott vagy kedves akárki...
2012. nov. 24. 09:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Uff te megbuktál v mi?! :"D Én évvesztes vagyok, de 13 évesen 7.-es voltam xDD
2012. nov. 24. 10:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Egy évvel később mentem iskolába..
2012. nov. 24. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg 13 évesen ballagtam az ált. suliból. Utána nyár végén töltöttem a 14-et.
2012. nov. 24. 16:18
 10/11 Ájron ***** válasza:

Szerintem meg 13 évesen piszkosul nincs meg a komoly kapcsolathoz az érettség. Az érzelem ott van de nincs meg hozzá a kellő háttér, legyen akármilyen intelligens is valaki.

Az érzelmeket elfolytani viszont szerintem nem csak hogy nehéz és kellemetlen, de hosszú távon káros is. Ezért azt mondanám, hogy ha úgy érzitek ám legyen, de a szokásos maszlag igaz: nem kell kapkodni. Puszi, kézenfogás, mély beszélgetések. Ennél tovább ne nagyon menjetek.

2012. nov. 25. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!