Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Medig lehet elmenni 6. osztályban? 13/L
Történhet bármi, a kapcsolat onnantól kapcsolat,hogy megbeszélitek,hogy együtt vagytok.
Titkolózni felesleges, de mondjuk nem kell 5 perc után feltenni facebookra. Szerintem a barátok/osztálytársak előtt 2 hét után lehet teljesen nyilvános, az internetre inkább csak 1-1,5 hónap után kerüljön fel legkorábban.
Szerintem meg 13 évesen piszkosul nincs meg a komoly kapcsolathoz az érettség. Az érzelem ott van de nincs meg hozzá a kellő háttér, legyen akármilyen intelligens is valaki.
Az érzelmeket elfolytani viszont szerintem nem csak hogy nehéz és kellemetlen, de hosszú távon káros is. Ezért azt mondanám, hogy ha úgy érzitek ám legyen, de a szokásos maszlag igaz: nem kell kapkodni. Puszi, kézenfogás, mély beszélgetések. Ennél tovább ne nagyon menjetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!