Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek arra vár hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek arra vár hogy én hívjam?

Figyelt kérdés
pár napja járok egy lánnyal idáig szinte minden nap találkoztunk egy megbeszélt helyen.Egyik este mikor elköszöntünk akkor mondtam hogy holnap nem tudunk találkozni mert... de mégis felhívtam hogy 1-2 órát sétálhatunk ha gondolja.. el is mentünk sétálni másnap megint találkoztunk és megint ugyan igy köszöntünk el csak most ő mondta hogy majd v melyik nap találkozunk.. de nem hívott(kb 1 napja) szerintetek arra vár hogy én hívjam?17 vagyok ő 15
2009. aug. 16. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy arra vár, legtöbb csaj lusta felhívni a pasit, vagy csak félős, arra várnak hogy a pasi hívja őket.
2009. aug. 16. 21:21
 2/4 A kérdező kommentje:
irtam neki egy smstt remélem hamar válaszok.
2009. aug. 16. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
hívd te őt! a női büszkeség megakadályozhatja, hogy ő keressen:) vagy nem mer, cikinek érzi. lépj te!
2009. aug. 16. 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:
oks igazatok volt.. írtam neki és ő is irt hogy hiányzom meg stb.. köszi azért
2009. aug. 16. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!