Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hívjam én fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hívjam én fel, vagy várjak arra, hogy ő keressen?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a hetedik randim egy sráccal. És eléggé egymásba feledkeztünk, és majdnem lekéstem a buszom. Kint voltunk már a buszállomáson, de nem figyeltük az időt, aztán hirtelen, hogy basszus megy a buszom. Muszáj volt elérnem, mert ez volt az utolsó. Felugrottam, de nem tudtunk megbeszélni következő időpontot. Utána küldtem neki sms-t, hogy sajnálom, hogy így kellett elbúcsúznunk, én nagyon jól éreztem magam. Meg jó éjszakát kívántam. De nem válaszolt rá. Mit tegyek? Én nagyon szeretnék újra találkozni vele, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy eddig akármikor küldtem neki sms-t (5-öt összesen) sosem válaszolt. Viszont azt is tudom, hogy anyagilag le van égve rendesen. Azt nem mondta, hogy nincs pénz a mobilján, de lehet, hogy nincs. Mit csináljak? Nem akarok én futni egy fiú után, viszont ha tényleg nincs pénze, de akarna találkozni, akkor meg nem tud felhívni, és az én hülyeségem miatt nem lesz több randi. Felhívjam, vagy ne?

Előre is köszi a válaszokat!

2009. febr. 28. 14:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyenlőség van, vagy mi.
2009. febr. 28. 14:14
 2/10 Mendus ***** válasza:
én már rég felhívtam volna, ha tudod, hogy tetszel neki és érez vmit irántad, akkor ezért nem fog kiszeretni belőled ilyen hamar, biztos megérti hogy sietned kellett! Hívd fel, hidd el nem lesz semmi baj, és beszéljetek meg egy időpontot randira...ja és kérj bocsánatot azért amiért ilyen gyorsan el kellett menned :) sok sikert!!!!!!!!!
2009. febr. 28. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Na itt a kövekező halálom, ha valakinek a telefonján nincs pénz. Azért van az a k$rva telefon, hogy ne használja? Tanulja meg beosztani a pénzét!

Bocs!

A kérdésedre a válasz pedig:

Igen hívd fel és vond kérdőre, hogy miért nem válaszol. Ne szórakozzon veled te erre nem érsz rá. Ne ilyen durván, de azért érzékeltesd vele hogy ez így nem járja.

Szerintem neked is megfordult ilyen a fejedben.

Sok sikert!

25/f

2009. febr. 28. 14:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Hívd föl, h "hallani akartam a hangodat" - nem fogja tolakodásnak venni, és azt sem fogja belőle érezni, h csak azért hívod, mert tudod, h neki nincs pénze. Aztán ahogy beszélgettek, biztos szóba kerül az újabb találkozás. :) Ne görcsölj ezen! :)
2009. febr. 28. 14:42
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Most mit tegyek, ha nincs pénz a mobilján. Senki sem tökéletes. Van, aki nem gazdag, ugyanis nem az a gond, hogy nem tudja beosztani, hanem a semmit nehéz lenne beosztani.

Azt hiszem telefonálok. Köszi a válaszokat még egyszer!

2009. febr. 28. 14:58
 6/10 Mendus ***** válasza:
LÉCI, majd írd le, hogy mi lett..hogy mit beszéltetek:D:P
2009. febr. 28. 15:10
 7/10 Mendus ***** válasza:
jah. am én voltam a 2. válaszoló =D
2009. febr. 28. 15:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Összeszedtem magam, és felhívtam. Megbeszéltünk egy újabb randit. Köszi a bátorítást!
2009. febr. 28. 18:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Üdv! Sikerült felhívnod?
2009. márc. 1. 06:00
 10/10 anonim válasza:
Én azt tapasztaltam hogy nagy hiba 1 pasi után futni.Tegye meg mindenben ő az első lépést.Ha arra sajnálja az időt h nem hiv fel vagy a pénzt,akkor nem kellesz neki eléggé.Mert ha te járnál a fejébe mindent megtenne h ujra lásson.A többi csak kifogás.
2009. márc. 15. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!