Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt?
Kettőnk közül nem tudom melyikünk égeti magát. :)
De azt kívánom, hogy igaz barátod legyen, aki elutasít. :DDD
Kedves Első Hozzászóló!
"Én már csak ezért se kezdenék ilyen pasival, nem bírja elviselni, ha nem az van, amit ő akar." Nézzük a másik oldalról: a csaj csak barátkozni akar, akkor az legyen, amit ő akar? Szerintem sem kell lesüllyedni óvodás szintre, a másik döntésének tiszteletben tartása a lényeg. Ha a srác - jelen esetben a Kérdező - elfogadja a lány döntését, akkor a lány is fogadja el, hogy a srác így akar túl lenni a dolgon. Nem mindenkinek megy ez a jópofizás, és nem is lenne igazán őszinte.
Kedves Kérdező!
Nem vagy több, mint barát. Egyszerűen arról van szó, hogy barátnak meg akar tartani, és ha rideg vagy vele, azt jelzi a számára, hogy "barátnak" elveszített.
26/F
Ha szívélyes nem is, udvarias még lehet az ember. Szerintem bűntudata volt, azért akart beszélgetni, de mivel te úgy viselkedtél, ahogy, ezért vonult vissza ő is.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!