Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondhatta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondhatta ezt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit megkedveltem és bevallottam neki az érzéseimet is,persze erre csak annyit kaptam,h barátként szeret csak... Erre én azt válaszoltam neki (lehet bunkó voltam,de már rohadtul elegem van,h barátzónába vok) barátja nem akarok lenni és akk felejtsük el egymást... ebbe beletörődött és elfogadta azóta nem is beszéltünk... ma találkoztam vele,mert együtt táncolunk és eléggé rideg voltam hozzá,de ő kérdezgetett,h mizu velem meg ilyenek... majd ezt mondta nekem,h én egy túl büszke pasi vagyok... Sztetek lehet több vagyok még is csak,mint barát?
2012. nov. 23. 17:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ugorj neki mégegyszer
2012. nov. 23. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
Frusztrált vagy, pihenj le kicsit. :)))
2012. nov. 23. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Ne égesd már magad könyörgöm. Te értetlenkedsz meg fröcsögsz itt, és még én vagyok a fusztrált?:D Kac-kac
2012. nov. 23. 18:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Kettőnk közül nem tudom melyikünk égeti magát. :)

De azt kívánom, hogy igaz barátod legyen, aki elutasít. :DDD

2012. nov. 23. 18:15
 15/18 anonim ***** válasza:
Mint vmi dedós, úgy viselkedsz. "te vagy a h.lye, neeem te vagy, szólok az óvónéninek bla bla".. gratulálok ;)
2012. nov. 23. 18:20
 16/18 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Első Hozzászóló!

"Én már csak ezért se kezdenék ilyen pasival, nem bírja elviselni, ha nem az van, amit ő akar." Nézzük a másik oldalról: a csaj csak barátkozni akar, akkor az legyen, amit ő akar? Szerintem sem kell lesüllyedni óvodás szintre, a másik döntésének tiszteletben tartása a lényeg. Ha a srác - jelen esetben a Kérdező - elfogadja a lány döntését, akkor a lány is fogadja el, hogy a srác így akar túl lenni a dolgon. Nem mindenkinek megy ez a jópofizás, és nem is lenne igazán őszinte.

Kedves Kérdező!

Nem vagy több, mint barát. Egyszerűen arról van szó, hogy barátnak meg akar tartani, és ha rideg vagy vele, azt jelzi a számára, hogy "barátnak" elveszített.

26/F

2012. nov. 23. 19:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat! Sajnos én is ezt gondoltam,h barátnál nem vagyok több nála...
2012. nov. 23. 19:35
 18/18 anonim válasza:

Ha szívélyes nem is, udvarias még lehet az ember. Szerintem bűntudata volt, azért akart beszélgetni, de mivel te úgy viselkedtél, ahogy, ezért vonult vissza ő is.

20/L

2012. nov. 24. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!