Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondhatta ezt?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit megkedveltem és bevallottam neki az érzéseimet is,persze erre csak annyit kaptam,h barátként szeret csak... Erre én azt válaszoltam neki (lehet bunkó voltam,de már rohadtul elegem van,h barátzónába vok) barátja nem akarok lenni és akk felejtsük el egymást... ebbe beletörődött és elfogadta azóta nem is beszéltünk... ma találkoztam vele,mert együtt táncolunk és eléggé rideg voltam hozzá,de ő kérdezgetett,h mizu velem meg ilyenek... majd ezt mondta nekem,h én egy túl büszke pasi vagyok... Sztetek lehet több vagyok még is csak,mint barát?2012. nov. 23. 17:48
1/18 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen csak arra értette, hogy szánalmas ez a "akkor barátok se legyünk" típusú hozzáállás. Én már csak ezért se kezdenék ilyen pasival, nem bírja elviselni, ha nem az van, amit ő akar
2/18 anonim válasza:
A nők ilyenek. Ha leszarod, kapar utánad, ha akarsz tőle valamit, nyeregben érzi magát és koppint.
3/18 anonim válasza:
#1, miért szánalmas a barátok se legyünk magatartás? Én akire nőként tekintek, azzal nem barátkozni akarok. Ha meg nem lehet az enyém, akkor mit jópofizzunk egymásnak, főleg, ha tudja, hogy én akarom őt?
4/18 anonim válasza:
Mert ez gyerekes viselkedés. Miért nem lehet attól ugyanúgy viselkedni, ha kikosaraztak? Már egyből elkezdtek bunkón viselkedni, netalántán még idióta pletykákat is kitaláltok, hogy ne legyen olyan gáz, hogy kikosaraztak és inkább a lányra hárítjátok rá az egészet. na ezért
5/18 A kérdező kommentje:
Ja,egyetértek veled Mitokondrium81!
első válaszoló! Ezek szerint,te azt szereted ha te uralkodsz pasin? Lehet szánalmas vagyok,h nem barátkozok vele,de 20 éves fejjel két kapcsolaton túl nem fogok egy nővel se barátkozni... (nem vagyok már kisfiú)
2012. nov. 23. 17:59
6/18 anonim válasza:
Itt nem volt szó bunkózásról. Egyszerűen csak megszakította a kapcsolatot vele. Te barátkoznál egy olyan férfival, aki nemet mondott neked?
7/18 anonim válasza:
"eléggé rideg voltam hozzá".. ez bunkóság, hogy egyik percről a másikra lesz@rjuk a másikat és flegmák vagyunk vele. És igen, volt már rá példa nem is egy, hogy barátok maradtunk, nem ilyen gyerekes módon bunkóak vagyunk a másikkal
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem jó ötlet azzal barátkozni aki bejön az illetőnek, miután az kikosarazta. Csak szenvedés meg felesleges reménykedés van belőle, mert mindig ha épp rendes veled, azt hiszed, szabad mégis a pálya.
9/18 anonim válasza:
Az, hogy nem legyeskedek valaki körül, miután lebuktatott, az bunkóság??? Ne haragudj, de te nem vagy tiszta.
10/18 anonim válasza:
Itt te nem vagy tiszta, mellesleg ostoba is, ha nem tudsz pár rohadt választ elolvasni és értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!