Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Tanácstalan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nem járok szórakozni, félek ismerkedni, csendes, magamnakvaló vagyok, ráadásul csúnya is, de azért elábrándozok, hogy olyan jó lenne egy kapcsolat, soha nem volt még barátom sem, mit csináljak? Hogyan nyissak a fiúk felé?

20/N

2012. nov. 23. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:

a legtöbb az átlagos külsejű emberekből van, aztán vannak a szépek és vannak a csúnyák, ahhoz, hogy csúnya legyél, nagyon rosszul kell kinézz, ez így van?

szóval, mondogasd magadnak, hogy átlagos vagy

a csendesség nem akadály, igaz, hogy nehezíti az ismerkedést

2012. nov. 23. 16:48
 2/6 Fa Péter válasza:
Mutasd meg a srácoknak mid van aztán ha akkor sem jön össze semmi akkor légy öngyilkos
2012. nov. 23. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2012. nov. 23. 16:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Miért kérded, hogy hol lakok? Te hol laksz? Mit gondolsz a helyzetemről?
2012. nov. 23. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, jóval átlagon aluli vagyok, mi sem bizonyítja jobban, h egy pasi sem néz rám, ja és mit tegyek ki nekik? Nem hiszem, h az javítana a helyzeten, és amúgy is nagyon gátlásos vagyok.
2012. nov. 23. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:

16:52 vagyok.

Azért kérdeztem, mert ha a közelben laksz, ismerkedhetnénk is. Korban két évvel vagyok feletted (F), buliban még nem voltam, csendesebb vagyok, szépnek sem érzem magam és szintén jó lenne egy kapcsolat már. Képzeld, még barátnőm sem volt eddig. :D Szóval annyi a hasonlóság, már csak azt kellene tudnom, mennyi az a távolság ami elválaszt minket. Mert ha 200-300km, az eléggé rossz lesz.

Én kérdeztem előbb hol laksz. :D Privátban is jöhet.

2012. nov. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!