Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai 13-15 év körüli lányoknak a külső van mindenek előtt?

Figyelt kérdés
Már alapból fura, hogy egyből képet kérnek, de mondom okés, biztos csak meg akar bizonyosodni, hogy nem egy 50 éves pedofillal chat-el, de aztán rájövök, hogy lényegében csak arra kíváncsi hogy nézek ki és, ha nem vagyok az esete egyből el is tűnik vagy lerondáz, amelyik nagyon beképzelt, bár az ilyentől jobb is idejében megszabadulni, de akkor is fura, hogy eddig minden lány, akinek bejöttem az a külsőm alapján vonzódott hozzám, mert egyből, míg akiknek nem voltam az esete külsőre, azzal hiába voltam lelkileg is összhangban, akkor sem kellettem neki. Úgy látszik, hogy nem igaz az, hogy a lányok bele tudnának szeretni egy számukra ronda srácba, pedig sok helyen azt hangotatják a lányok, hogy nekik a belső a fontosabb, pedig valójában nagoyn is úgy jött le nekem, hogy lényegébe na tini korosztálynak biztos, hogy csak a külső számít. Ja és még azt is észrevettem, hogy sz sem mindegy milyen ruhában vagyok a képeimen, ha menő Berschka, New Yorket és társai féle cuccokban vagyok, akkor már is több lánynak jövök be, mint hétköznapi ruhában.
2012. nov. 23. 13:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Miért van az, hogy a mai 13-15 év körüli lányoknak a külső van mindenek előtt?"

Nekik sincs semmi másuk.

2012. nov. 23. 14:43
 12/14 anonim ***** válasza:
nekem a külső nem olyan fontos leginkább csak a személyiség fog meg
2012. nov. 23. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:

figyelj a fiúk is ugyaniylenek!

van egy ismerősöm elég csunya,kövér és mindig beprobálkozik a jobb csajoknál.de persze h semmi nemlesz egyikből se.de mikor egy lány teljesen beleszerettt(a lány kicist csunyácskább,kövérebb)és azt mondta h fujj takarodj..stb. pedig azelőtt nekünk mondta hogy a küldső nem midnen...amúgy ha nem vonzódik irántad,nem tetszel enki..akkor enm érsz azzal sokat.mert lehet h belsőre jó vagy de ha eljöna smárolás emg stb. akkor elég furcsa lesz a ehlyzet,ha undorodni fog a csajod tőled.

2012. nov. 23. 16:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy nem a külső a legfontosabb, mert lehet hogy jól néz ki de bunkó, és hülye mint a föld, de azért ha magismerek egy fiút akkor azért nézem azt is hogy nézzen ki valahogy, de azért esze is legyen, bár kevés ilyen van. :/ 15L
2012. nov. 24. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!