Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Örülnétek, ha egy jóképű pasi leszólítana titeket az utcán?
Jégkorcsolya pálya/balatoni kori. bicósklubb/bécsi kirándulás buszon, ilyen last minute utak. egyes szingli lányok is elmennek arrafelé. egyetem/vagy csak sima gimi (házinyúlra nem lövünk szabályt betartva...). Meg hát sok hely van még. Lehetőség van, csak meg is kell tanulni kihasználni (semmiképp sem az embereket).
18F
#13: Az utcán, tömegközlekedésen és hasonló helyeken én úgy vagyok vele hogy hagyjanak békén. Olyankor úgyis megvan a dolgom, gondom, a világ legjóképűbb pasija sem érdekelne, engem ne tartson fel senki. Ha ismerkedni akarok, akkor eleve olyan helyre megyek úgyis, meg ilyenkor én is nyitott és kész vagyok ismerkedni, nem blokkolok meredten az illetőre mint egy elmebetegre hogy mit dumál ez itt nekem az utca kellős közepén. :)
#18: Miért nem írtad neki vissza, hogy akkor tán tanulj meg olvasni, vagy írd ki az adatlapodra, hogy te rövid képregénysorban kéred az ismerkedő, bemutatkozó leveleket. :)
És hova mész, ha ismerkedni akarsz? :)
Sokkal türelmesebb vagyok az emberekkel annál, mintsem hogy ilyesmiket írjak vissza. Igyekszem mindig finoman kezelni a hasonló szituációkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!