Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Örülnétek, ha egy jóképű pasi leszólítana titeket az utcán?
11:42
:D
na el is megyek
:D
Veszprémi vagyok szóval ott legyél a sétálón ;D
4-es, 7-es: Akkor hol adnátok esélyt ismerkedésre? Szerintem ez egy olyan dolog, ha abban a pillanatban nem szólítana le az utcán, lehet soha többé nem találkoztok.
Jelenleg én is ezzel a problémával küzdök, hogy hol ismerkedjek lányokkal. Hosszú kapcsolatra vágyom, de legtöbbször túlzottan elutasítóak vagytok. Nem vagyok nagy dumás így nehéz elindítanom egy ismerkedést, de nagyképűség nélkül mondom, a szívem hatalmas és nagyon tudom szeretni, tisztelni, megbecsülni azt a lányt, aki velem van. Csak mindez hiába, ha szóba sem akartok állni velem, pedig ronda sem vagyok.
Ellentmondásosnak tűnhet, ezért kifejtem:
Nincs nagy dumám, azaz nem tudok olyan szövegekkel indítani, mint hogy pl.
"-Szia, van pasid?
-Igen, van.
-Nem akarod lecserélni egy viccesre?"
stb...
Amióta az eszemet tudom, mindig nagyon udvarias természetű és kedves voltam és ha beszélgetek lányokkal, ez tetszik is nekik, legalábbis azt mondják, de később a túl nagy érdeklődés, a túl nagy figyelem elijeszti őket. Ez engem borzasztóan összezavar és elbizonytalanít. Nehéz hova tenni a fejemben, hogy elvileg erre a szintű figyelmességre és szeretetre vágytok, mikor azonban megkapjátok, mégsem kell. Én az eddigiek során sajnos ezt vettem észre.
Például a napokban két lánynál is próbálkoztam jobb híján társkeresőn. Egyiknek küldtem mailben egy kb. A4-es oldalnyi oldalnyi bemutatkozó/ismerkedő levelet. Erre annyit válaszolt, hogy ilyet hosszú levelet ne írjak, mert elijeszti a lányokat és ő ezt nem tudja elolvasni.
Állam leesett...
Élőben is próbálkozom, csak adni akartam egy esélyt a társkeresőknek is, de már kezdem sejteni, hogy kár volt.
Élőben viszont az a probléma, kocsmázni nem kocsmázom mivel soha nem iszom, utcán mindenki rohan, vagy ha sikerül is megszólítani valakit, már veszik elő a gázsprayt, vagy pörög az ujjuk a 107-en (Pécs...); plázákban csoportosan ücsörögnek a lányok, esélytelen onnan kiragadni egy lányt, mert csak kiröhögnek; kávézókban magányos lányokat nem nagyon szoktam látni; könyvtárba nem ezért mennek; diszkóban nem lehet normálisan ismerkedni; mi maradt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!