Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet tenni ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha egy pasi nem született helyesnek, hogyan lehet ezt kikerülni és ugyanolyan csinos lányokkal összejönni, mint ahogyan azt a helyes pasik tudják megtenni?

Figyelt kérdés
Mi az az eszköz, mi az a lehetőség amiből lehet ilyenkor merítkezni, hogy te is teljes életet élhess egy csinos lánnyal.
2012. nov. 23. 09:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sokan, sokféle tanácsot adnak erre, legyél kisportolt, vagy legyél okos és művelt, vagy legyél szellemes. Ez mind attól függ, hogy az adott lánynak mire van leginkább igénye. Szóval, ha okos vagy, valószínűleg az intellektuálisabb típusú lányoknál lesz nagyobb esélyed, ha sportosabb vagy, egy sportosabb lánynál. Persze ezekre inkább úgy gondolj, mint faktorokra. Az arcod és magasságod ad egy számot 0-10-ig. Erre jönnek rá a belső értékeid vagy hiányosságaid, amik ronthatják, vagy javíthatják a pontszámodat. Viszont, mivel lényegében szorzótényezőkről van szó, ha 0-s vagy, mint én, csinálhatsz bármit, nem fog sikerülni. Persze ilyen emberből kevés van.
2012. nov. 23. 12:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nullás. Ha van egy átlagos nem kövér testem, akkor csak kapok már egy 4 es pontszámot a tízből nem?
2012. nov. 23. 16:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Írtam, hogy 0-s emberből kevés van, én tartozom oda, rólad nem tudom megítélni hányas lehetsz, de a férfiak többsége 4-5 körül mozog, ezt tornásszák fel a belső értékeik, szóval szerintem fejleszd magad. :)
2012. nov. 23. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Az egyik tanáromat hoznám fel példának.

Amikor elôször megláttam, azon imádkoztam, hogy ne ô tanítson, de a sors elintézte, ôt osztották be hozzánk. Nem helyes (ebben mindenki egyet is ért) és annyira nem is izmos. 10 perc vele eltöltött idô után mindenki megszerette, sôt. Nagyon jó a humora, nagyon kedves, nagyon okos, nincs annyira kigyúrva de férfias alakja van, kockás hasa... az arca nagyon elônytelen, de olyannyira elvarázsolt minket, hogy az már fel se tûnik.

Ebbôl látszik, hogy nem minden a helyes arc, persze óriási elôny, de nem minden.

2012. nov. 23. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
És szexelnél vele, utolsó?
2012. nov. 23. 17:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Túl nagy a korkülönbég, de ha csak pár év lenne, akkor igen.
2012. nov. 23. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát persze...
2012. nov. 23. 17:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Küldj képet ;)
2012. nov. 27. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!