Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell meghódítani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell meghódítani egy 8. -as fiút?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tökre tetszik, mindeni azt mondta hogy mondjam el neki, én megírtam neki Facebookon, de nem írt vissza, csak annyit mutatott hogy "látta". Mit csináljak, Ő 8. -ba jár és egy csomó k*rva jelegű lány nyuszog körülötte, akik ölelgetik ráadásul tök sportos, a focikuúán is Ő volt a gólkirály, atlétikára is jár és 185cm magas volt pár hónapja. Megértem hogy ez az utloldó évük egy osztályban, és búcsúznak, de ez az ELSŐ FÉLÉV MÉG! 12/L

2012. nov. 23. 07:20
 1/10 anonim ***** válasza:
ha akar tőled valamit majd ir, hanem nem.
2012. nov. 23. 07:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Naponta több 100 olyan levelet kaphat, amilyet írtál neki, szóval van miből választania. Ergó nem hiszem h pont egy 12 éves kislány fog neki kelleni, bocs az őszinteségért.
2012. nov. 23. 07:32
 3/10 anonim ***** válasza:
ne fuss utána k@rva pecér a srác :-D
2012. nov. 23. 07:32
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Anno nekem nem sikerült, pedig egy átlagos srácba voltam fülig beleesve. Ha ez vigasztal, mára 44 éves, nagy pocakos, csúnya pasi lett belőle, már nem is kellene. Szerintem egy ilyen idős fiút még nem annyira érdekelnek a lányok és ezek a fiúk még sokat fognak változni, tehát most tetszik,de nem biztos, hogy 10 év múlva is tetszene neked.
2012. nov. 23. 08:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meglátta a helyesírásod és azóta zokog a szobájában!!!
2012. nov. 23. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahhoz még elég fiatal vagy szerintem. Ráérsz még az iszonyat hódításokra. Ha belegondolsz Napólen sem 12 évesen hódított nagyokat :) Különben is miért akarod mindenáron, hogy az a Fr Prince Jr. gyerek egy hód legyen? :)

Jófej vicceimet félre téve, szerintem ne ragaszkodj annyira a dolgokhoz és főleg ne fb értelmezési tartományában, mert azok biza bitek.

2012. nov. 23. 10:46
 7/10 anonim ***** válasza:
kezdd azzal, hogy megtanulsz helyesen írni.
2012. nov. 23. 19:06
 8/10 A kérdező kommentje:

A helyesírásomat félreértve (reggel,sietve írtam) régebben tetszett a bátyja (hmm bonyolódnak a szálak xD) és a bátyámnak mondta hogy valamit kezdjen velem, mert hogy a tesójával is ezt csináltam -,-

Mindegy, de szerintem ez más mind az a hülyeség volt, meg is bántam és tudtam h el fog még valamit cseszni nekem a jövőben

Talán igazatok van és el kéne felejtenem a francba

Csak van egy barátnőm, aki 12 évesen jött össze a 14 éves fiúval és most, 2 év után is együtt vannak, és ez olyan mintapár féle nekem

2012. nov. 23. 20:15
 9/10 Emberek ***** válasza:
szerintem nem kellene még most ezzel foglalkozni, mint inkább a központival!! majd ráérsz középiskolában a fiúkkal foglalkozni, addig tanulás! (nem szentbeszéd, hanem tapasztalat :) )
2012. nov. 23. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Legózz vele, hátha azzal meghódítod. :D
2012. dec. 9. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!