Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes lettem, most mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem, most mi van?

Figyelt kérdés
Nem rég lettem gimis egy fiú felfigyelt rám randizni is hívott aztán mondta legyünk barátok. Elösször meg sem fogott de mostanra így bele is zúgtam..Most miért tette ezt velem???A randin is olyan cuki volt fizetett és kinyototta az ajtókat.Miért mondta ezt nem értem a viselkedését minek keresett egyátalán meg?(bocs a helyesírásért)
2012. nov. 22. 14:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Elmondtat neki hogy szereted? Mond meg neki mert tapasztalatból tudom hogy aki azt mondja hogy"legyünk barátok" következőket jelenti:Vagy félénk a srác és emiatt mondta.Vagy tényleg barátként akar.
2012. nov. 22. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem jöttél be neki a randin, és azért mondta hogy legyetek csak barátok..
2012. nov. 22. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
És megvan a válasz:nagyon megkedvelt bejöttem neki erre az exe kibékült vele féltékenységből és ők most vitáznak meg ilyenek én meg azt mondta még akármi lehet de hagyom a fenébe nem lesezk én mosogatórongya más is érdeklődik irántam
2012. nov. 28. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg fogsz halni.
2012. dec. 1. 17:53
 5/5 A kérdező kommentje:
miért?!
2012. dec. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!