Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felejtsek vagy ne? Legyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtsek vagy ne? Legyünk újra barátok vagy ne?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy srác már régóta tetszik nekem, és már jártunk is meg volt hogy majndem összejöttünk csak mire alakult volna a dolog addigra ő összejött egy másik lánnyal és most vele van együtt, de a kapcsolatunk ugyan olyan maradt legalábbis így gondoltam de az utóbbi időben már rám se ír, ha találkozunk csak köszön alig beszélgetünk, régen ez sokkal másképp volt, akár volt barátnője akár nem, mindig dumáltunk mindig piszkáltuk egymást sokat taliztunk és még néha úgy éreztem hogy nem vagyok közömbös számára, most meg abszolút semmi. Nem is beszélünk, ha ráírok nagyon soká ír vissza. Úgy érzem teljesen leszar ( már bocsi a kifejezésért) de nem tudom miért van ez. És zavar. Az okát nemtudom. Lehet csak egyszerűen meg kéne kérdeznem? Vagy inkább felejtsem el? Azt se tudom igazából, hogy mennyire vagyok fontos számára. Tanácstalan vagyok. Remél tudtok segíteni, hogy mit kellene tennem.
2009. aug. 16. 14:25
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem hanyagold a pasit... ne keresd,és ha akar vmit ugyis jelentkezni fog,csak akkor meg legyél okos és ne ugorj egyből,mert kihasználhat
2009. aug. 16. 14:29
 2/4 Kankalin ***** válasza:

Ha a barátja akarsz lenni ne akarj vele összejönni, hanem légy a bizalmasa, a segítője.

Megeshet, hogy abban a lányban akivel most jár megtalálta azt akire szüksége van, mindent meg tud vele beszélni és pillanatnyilag ő a legfontosabb számára, utána jönnek a barátok. Ez minden normális kapcsolatban így van. Ha a barátja vagy, ki kell alakítanod a másik lánnyal is egyfajta kapcsolatot, mert ha megkérdi a lány, hogy te ki vagy, és erre azt a választ kapja, hogy jaaa, hát majdnem összejöttünk... és csak ennyi, hát az nem jó.

2009. aug. 16. 14:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Okés,köszi szépen. Csak elég furcsa a helyzet mert eddig sok mindent megbeszéltünk.Az a furcsa hogy váratlanul történt ez az egész.Még arra is gyanakodtam ,hogy lehet vki mondott neki vmit..és ennek a hatása ez az egész.
2009. aug. 16. 14:42
 4/4 A kérdező kommentje:
A barátnőjével jóba vagyok,Szoktunk beszélgetni,ha talizunk vagy ha egy társaságba vagyunk.Igen ha bnője lenne neki a fontos akk megérteném, de a poén az h inkább van a srác a barátaival.Ha pl dvdzünk,akk sose hívja a bnőjét,vagy ha elmegyünk sétálni páran..
2009. aug. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!