Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit érezhet irántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés
van egy fiú, akit több mint egy hete ismerek. msnen tökjókat beszéltünk az elején, meg minden, amikor találkoztunk egymmásra néztünk, és elnevettük magunkat, meg amikor rosszul voltam csak azért visszajött otthonról a városba, meg voltak "véletlen" szájrapuszik is. aztán egyik napról a másikra bunkó lett velem, és ez nekem nagyon rosszul esik. megbeszéltük,hogy egyenlőre ez maradjon barátság, aztán majd kialakul valami, de azóta márvolt csók is. mire véljem? aztmondta neki jelentett valamit...de egy ember csókolózik egy barátjával?
2009. aug. 16. 13:13
 1/5 anonim ***** válasza:

szerintem a barátság dolgot túlléptétek már réges rég =).. pláne ha már volt csók is =) tetszetek egymásnak =) ... az h bunkó lett , azt szinte minden pasi csinálja ( még nem jöttem rá h miért , először rendesek meg aranyosak , utána meg lekezelő bunkók , és ilyen sorrendben szokott változni a dolog )

Érdemes lenne, leülni vele megbeszélni a dolgokat , h neked a barátság témába nem fér bele a csók , az már számodra komolyabb , megkérdezheted Tőle hogy Ő mit gondol erről . Aztán meglátod mit mondd rá . Ha sokat ködösít akkor érdemes dobni =) A határokat úgyis a lányok szabják meg =) , meddig mehet el és nem tovább. azért légy óvatos és ne hagyd magad kihasználni !

23/L

2009. aug. 16. 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:
énis erre gondoltam amugy. és már beszélgettünk is erről tegnap, és az lett a vége,hogy megölelt,hozzámbújt, és elkezdte harapdálni a kezem aztán láttam az arcán azt a mosolyt. de pl. myvipen sokáig nemvoltak fennt képei, mostmeg rakott fel igy a mindennapokról és pár barátot is felrakott, engem viszont kihagyott. állítólag a pasik szeretik féltékennyé tenni azokat,akiket szeretnek. amúgyköszi a választ (:
2009. aug. 16. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tetszel neki.Találkozgassatok,meg beszélgessetek sokat,de ne msn-en,élőben.(= Aztán majd el dől,am a myvippem meg ne nagyon foglalkozz,h kiket rak fel,csak majd ha összejöttetek ;)
2009. aug. 17. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:

az első ( 16:23 - as) bejegyzést én írtam.

Elgondolkodtató , hogy myvipen Rólad nem tett fel képet mint "barát" , lehet h tényleg féltékennyé akar tenni . Habár az ilyen dolgokra nem érdemes adni túlzottan .Sokkal fontosabb az hogy élőben mit csinál , hogyan beszél veled , a gesztusai , viselkedése stb.

Én a helyedben most egy darabig kimért lennék vele , pl nem hagynám hogy hozzám bújjon ( még akkor sem ha nagyon jólesik ) vagy puszilgassa a kezem stb. Tuti el fog gondolkodni azon hogy most akkor mi van ???!!!!

23/L

2009. aug. 17. 16:46
 5/5 A kérdező kommentje:
komolyan ezt csinálom : D kicsit most hanyagolom, bármennyire is nem szeretném. aztán meglátom hogy milesz. köszii a válaszokat imádlak : D (:
2009. aug. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!