Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet tini fiúkat felszedni?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, és úúúgy kedvet kaptam ahhoz, hogy randizzak egy kb. 16-18 éves sráccal! Persze semmi komoly, párt az idősebb férfiak közt tudnék elképzelni, de jó kaland lenne. Persze pusztán a kora miatt még nem ugranék az ágyába, de egy értelmes és cuki tini sráccal szívesen összegyűrném a lepedőt. 14 év felett már nem bütetendő, ugye? Viszont fogalmam sincs hol ismerkedhetnék ilyen fiúkkal. Ötletek?2012. nov. 21. 02:33
11/22 anonim válasza:
Adj fel egy hirdetést, hogy gimnazista fiúknak franciaórákat adsz. Nagy-tehetségűek előnyben jeligére.
12/22 anonim válasza:
csak nem tudom elképzelni mit akarna egy nő egy kisgyerektől aki ki se tudja elégiteni,pénzelni se tudja, furikázni sem, megvédeni sem stb. De legalább az utcán pár embert jó kedvre deritenétek egymás mellet.
13/22 A kérdező kommentje:
persze, 8 éve még én is 17 voltam, de ez nem jelent semmit. romkocsmákba jártam, és jobbára idősebbekkel ismerkedtem, ahogy a tinilányok általában. tojtam a korombeli fiúkra, fogalmam sincs, mit csináltak. és 8 év azért sok idő, szokások , szórakozóhelyek és trendek jönnek mennek, én pedig pár éve kiestem a sodrásból, 20 évesen teherbe estem és ott vége lett a dalnak.
2012. nov. 21. 03:48
14/22 A kérdező kommentje:
azért már nem olyan kisgyerekek. inkább csak... nagyon nagyon fiatalok.
és mint mondtam, nem a párom akarnám meglelni bennük, azt én sem tudnám elképzelni.
csak most felnőtt fejjel izgalmasnak tartanám ezt a kis időutazást. érdekel a sutaságuk, vajon hogyan udvarolnak, hogyan érintenek. és persze élvezném, hogy a 17 éves fiúk szemében, akik többnyire fiatalabb csajokkal járnak, én lennék a felnőtt és érett nő. nem a nőiességemen esett csorbák és defektek kompenzálásaképp, mert teljesen rendben vagyok önmagammal, hanem egyszerű élményszerzésképp.
2012. nov. 21. 03:56
15/22 A kérdező kommentje:
de eddig csak én magyarázkodtam, most már igazán adhatna valaki tippeket is.
2012. nov. 21. 03:57
16/22 anonim válasza:
19 vagyok és nem nézek ki úgy mint egy taknyos :)
17/22 anonim válasza:
És minden vágyam egy 24-28 év közötti nő :) Nem komoly kapcsolatra.
18/22 anonim válasza:
De akkor most "cuki" fiúkat keresel? Az izmosabb,elvileg férfiasabb külsejű srácok nem is jönnek számításba?
17/F
19/22 anonim válasza:
Ti megvesztetek?Kérdezõnek nem ártana egy pszihiátriai kivizsgálás.Pláne,hogy anya vagy!!!Ez beteges.....úristen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!