Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehet tini fiúkat felszedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet tini fiúkat felszedni?

Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok, és úúúgy kedvet kaptam ahhoz, hogy randizzak egy kb. 16-18 éves sráccal! Persze semmi komoly, párt az idősebb férfiak közt tudnék elképzelni, de jó kaland lenne. Persze pusztán a kora miatt még nem ugranék az ágyába, de egy értelmes és cuki tini sráccal szívesen összegyűrném a lepedőt. 14 év felett már nem bütetendő, ugye? Viszont fogalmam sincs hol ismerkedhetnék ilyen fiúkkal. Ötletek?
2012. nov. 21. 02:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Itt vagyok. Zoli 17F
2012. nov. 21. 02:38
 2/22 anonim ***** válasza:

itt vagyok

belsőleg: 18

külsőleg: 24

Roli

2012. nov. 21. 02:52
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
kamu vagy kérdező, azt várod mennyi privi megy neked. trololol
2012. nov. 21. 02:53
 4/22 anonim ***** válasza:

"25 éves nő vagyok, "

Aztán majd kiderül, hogy p..cse van a menyasszonynak.

Pedopapa! Máshol próbálkozz!

2012. nov. 21. 03:00
 5/22 anonim ***** válasza:
p.cs.spuncimedvedisznóember
2012. nov. 21. 03:03
 6/22 A kérdező kommentje:

:)

nem a privikre hajtok. (amúgy még nem kaptam egyet sem, de előre szólok, hogy nem is válaszolnék). nem akarok interneten át ismerkedni, sokkal inkább valami valós helyszínen szemezgetni, ehhez kértem tanácsokat. Pl. hova járnak szórakozni a tinifiúk?

szerintem a sok nőben megfordul a gondolat, hogy kipróbálna egy igazán fiatal srácot, ez nem olyan képtelen dolog, hogy ne lehessen elhinni.

2012. nov. 21. 03:08
 7/22 anonim ***** válasza:

szerintem meg pont egy nő nem próbálna ki fiatal srácot.

mert semmiben nem tud nyujtani semmit. kinézetre taknyos.

forditva okés ha egy férfi kiakar próbálni nála fiatalabb csajt.

2012. nov. 21. 03:16
 8/22 anonim ***** válasza:
A tényleg 25éves nő vagy,nem egy 50 ember férfi,akkor tudnod kell hogy hova járnak a 16-18 éves fiúk.Hiszen ha 25vagy akkor pár éve te is ott szórakoztál. :)
2012. nov. 21. 03:18
 9/22 A kérdező kommentje:

utolsó: ez elég fantáziátlan hozzáállás.

sokszínűbbek az emberek, mint gondolnád.

2012. nov. 21. 03:36
 10/22 A kérdező kommentje:
bocs, az utolsó előttinek szólt az előző kommentem-.
2012. nov. 21. 03:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!