Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak, mivel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bino kérdése:

Fiúk/férfiak, mivel lehet felkelteni az érdeklődéseteket?

Figyelt kérdés
Fiúk, édeklődés
2012. nov. 20. 23:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg az a ciki hogy ezel a mostani lányok inkább ribiskedni tudnak mint sütni főzni.

Én is tudok sütni, főzni annyira nem de nagyjából srác létemre.

Ezek a szerencsétlenek a legegyszerűbb dolgokat is elrontják. Nem tudnak sütni egy rántottát anélkül,hogy ne lenne vele valami baj. odaégés vagy magukat, a fejüket égetik szét. És ezeket ezek a fogyatékosok fel is rakják a facebookra meg ilyenek. Van amelyik kiirja van amelyik képet is rak és tudnak rajta vigyorogni mekkora retardált szerencsétlenségek.

2012. nov. 21. 01:32
 12/25 anonim ***** válasza:
tudsz főzni? ha nem , felejtős vagy
2012. nov. 21. 01:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Pl ha előttem ugrálnál és a "Hey Apple!?" mondatot kiabálnád, akkor minden valószínűséggel odafigyelnék.
2012. nov. 21. 08:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Kisugárzás kérdése az egész, legyen benned némi önbizalom, képzeld azt, hogy te vagy a legjobb csaj és kész, még ha nincs is így. Én mióta így állok hozzá magamhoz, bárhol megjelenek, mindenki rám figyel, és nap mint nap többen is próbálkoznak nálam. Szóval ennél jobb módszert nem tudnék ajánlani. :)
2012. nov. 21. 08:38
 15/25 anonim ***** válasza:

Gyönyörűszép szemekkel! :)

...ja, meg palacsintát akkor tudsz sütni, ugye? :DDDD

2012. nov. 21. 13:30
 16/25 A kérdező kommentje:

Tudok palacsintát sütni éééés nem csak azt :P

Tudok brassóit csinálni, tortát sütni, rántotta/tükör tojás alap, és még megy a sült krumpli/krumplipüré rántott hússal.

Ott már rossz ha sötét haj kell mert aranyszőke hajam van xd bizalommal van némi gond szerintem:/ meg nehezen oldódom fel elvileg. Nem hinném ,hogy rib@ncos lennék ku.vás meg főleg nem.

2012. nov. 21. 20:17
 17/25 A kérdező kommentje:

Ja és mindenkinek köszii:DD

Amúgy nagyon mélybarna szemeim vannak:P

2012. nov. 21. 20:19
 18/25 anonim ***** válasza:
Szóval akkor festett szőke vagy? Az nem szép :S
2012. nov. 22. 14:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem :o alapból szőke vagyok....
2012. nov. 22. 15:43
 20/25 A kérdező kommentje:
És a festett szőke nekem se tetszik x.x
2012. nov. 22. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!