Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, ha már beleőrül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha már beleőrülök abba, hogy csúnya fiú vagyok és emiatt egy lánynak sem kellek, akinek meg kellenék, mert azt hazudja, hogy helyes vagyok az meg az ország másik végében él vagy Pesten többnyire?

Figyelt kérdés

2012. nov. 20. 20:33
1 2
 11/13 Lelkesnoname válasza:
55%
kíváncsi vagyok, hogy lehetsz "olyan ronda", hogy nem találsz magadnak párt... én ebben nem hiszek.. mindenkinek megvan a párja a világon és hidd el, meg fogod találni a neked valót. sok szerencsét kívánok neked kecskemétről!
2013. jan. 11. 20:27
 12/13 anonim válasza:
soha ne írj magadról olyat hogy rút,vagy szörny!nyilván minden lány egy helyes pasira vágyik,és egy pasi egy gyönyörű lányra.És ha ez a két fajta összejön,akkor ott a "maradék",akik kicsit mások mint a többiek,és ezzel nincs gond.nyugodj meg,fogsz találni magadnak egy lányt!rengeted nő mondja azt hogy ő csúnya,persze egy része éppen az ellentéte annak amit mondott.Ha valaki szeret,akkor nem a külsődért,hanem azért ami benned lakozik(és nem a májra vagy a vesére gondolok).de egy nő akar majd változtatni rajtad.Ne félj,nem vagy sosem egedül!HANEM EGYEDI VAGY!Ez járjon a fejedben,ne az,hogy csúnya vagy!A google a barátod,nézz utána annak,hogy milyen a pasiideál ,persze nem az arcra gondolok,hanem ruha,parfüm,vagy ilyesmi.Az öltözködésedből és a magatartásodból,vagyis a magabiztosságodból!mert ha úgy jársz-kelsz az utcán,hogy jó a kisugárzásod,magabiztos vagy,akkor már könnyen megy!
2013. nov. 30. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Megértelek kerdezo.... En sem kellek egy lánynak. Minden lany elutasít a kulsom miatt. Meg soha nem volt barátnőm, mert minden lany elutasít a kinézetem miatt..... 22/F
2018. nov. 6. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!