Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lenne egy bisex kérdésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenne egy bisex kérdésem. Vajon ő is akarja? Info lent

Figyelt kérdés
18éves csaj vagyok és azon kaptam magam, hogy felfigyelek a csajokra is. Pl a megszokott buszjáraton van egy csaj, akiről tudom hogy hol száll fel és már várom előre. Mikor ott van, sokszor fut egybe a tekintetünk..bevallom őszintén érdekel engem. Ő is érdeklődik vajon? Vagy mit tegyek hogy tudtára adjam? Érjek hozzá a kezéhez, vagy mosolyogjak rá? Elég kényes téma, nem tagadom, de ez van, ezt érzem. Köszi a segítséget előre is!
2009. aug. 15. 22:17
 1/9 anonim válasza:
69%

szia!

velem is ugyanez a helyzet, annyi különbséggel, hogy én fiú vagyok. nekem sikerült megismerkednem/összebarátkoznom a régóta kiszemelt sráccal, de innen nem tudok továbbjutni sehogy. félek bevallani, mert túl jóba lettünk ahhoz, hogy ezzel elrontsam. amúgy miért nem próbálod meg kideríteni hogy hívják vagy megkeresni iwiwen valahogy? interneten egyszerűbben megismerkedhetnél vele szerintem.

2009. aug. 16. 05:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj beszélgetni vele! Kérdezd meg mondjuk, mennyi az idő, merre tart stb. Ha sikerül beszélgetni vele, kérdezz rá valamikor, hogy éééss a pasikkal, hogy állsz... Legalább kiderül előbb-utóbb, hogy full hetero-e.
2009. aug. 16. 07:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok 20/L Remélem összejön a dolog!
2009. aug. 16. 07:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Először is köszi a támogatásokat!

Igazából, halvány lila gőzöm nincs hogy hívhatják, először ki szeretném deríteni, hogy melyik suliba járhat (hova tart a busszal). Azt mondjátok dumáljak vele? Én olyanra gondoltam először, hogy véletlenül meglököm, és bocsánatot kérek, de abból igaz még nem biztos, hogy párbeszéd fog kisülni. Szerintetek?

2009. aug. 16. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen nagy városban élsz. Ha nem túl nagy, akkor iwiw. Egyszer én így kerestem meg egy kisvárosi csajt. Ha Budapest, akkor kövesd, hátha átszáll valamire, esetleg rögtön suliba megy- és utána megint iwiw
2009. aug. 16. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Lenne egy hülye kérdésem: Mi lenne, ha kinyitnád a szád és megkérdeznéd tőle?
2009. aug. 19. 10:49
 7/9 anonim válasza:

Egyenesen semmiképpen ne kérdezd meg, mivel manapság nemvállalják ezt az emberek szóval a válasz 95% ban nem lesz:)

Egyszerűbb ha egyértelmű jeleket küldesz felé, azt biztos érteni fogja ha érdekel akkor ő is fog küldeni ebben biztos vagyok. A fiatalok nem ismerik be saját maguknak sem h most igazából kihez is vonzódnak ezért tagadnak, de ha közelednek feléd és teis feléjük akkor nemkell beismerni maguknak azt hogy ők melegek így nyugodtabbak lesznek és még talán rád is mozdulnak:)

18F

2009. aug. 19. 12:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Velem is hasonló történt nemrég.. Egy lány megtetszett a sulimból, de nem tudtam, hogyan deríthetném ki, hogy van-e nála esélyem. Elkezdtem vele dumálgatni, jóban lettünk és megtudtam, hogy ő teljesen a fiúkhoz húz. Viszont volt már olyan is, hogy tetszett egy lány, ő is folyton nézett etc. és aztán megtudtam, hogy a lányok is érdeklik..Apró jelek is sok mindent elárulhatnak..Tudnék még mesélni, ha gondolod, írj privit:)

15L

2009. aug. 19. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem nehéz vele beszélgetni, hiszen a lányok egymással minden gátlás nélkül tudnak dumálni, nem? nem olyan. mint amikor nem tudsz szóba elegyedni a kiszemelt sráccal. a csajokkal még könnyebb dolgod is van ;) :P xd
2009. aug. 19. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!