Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez számít valamit a csajozásba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez számít valamit a csajozásban, ha romlik a memóriád?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy ha nem vagy olyan okos mint régen, akkor a csajok is selejt pasinak fognak tekinteni. Ti a régebbi vizsgáitokra, amire felkészültetek, arra mennyire emlékeztek? Mert én még egy két hétig elég jól emlékszem ezekre a dolgokra, de később pár hónap utána már annyira elhalványodnak ezek a dolgok, hogy jó ha a negyedére vissza tudok emlékezni.tehát a tavalyi szigorlatokra már szinte nulla százalékban emléxem vissza érthetetlen módon. Csak rövid ideig tárolja az agyam az infókat, sehogyan sem tudom, hogy kell a HTM-ba áttenni a megtanult információkat. Elkeserítő a helyzet. Egy gimiben vagyok tanár 2. éve, de amit megtanítok azt jövőre már csak félig tudom, nem tudom az összes részt elmondani újra. Mindig újra és újra át kell olvasnom az anyagokat a tanórák előtt, mert akkor hiányos a tudásom. Teljesen ráállt az agyam arra a buta szokásra, hogy mikor egyetemre jártam, akkor elolvastam 2 szer minden tételt (mindig volt szigorlatra vagy 80 tétel)és egy-két hétig még sok mindenre emlékeztem (3-as vagy 4 es szinten), de 1 hónap után már kezdett megkopni minden, több hónap után már csak kb a 4 edére emlékeztem a dolgoknak érthetetlen módon Ennyire rossz az agyam. Csajozásban is nagy hátrányban leszek emiatt, hogy ha netán kérdez valamit a szakterületemről a csaj és beégek, hogy már nem emlékszem rá, akkor otthagy?
2012. nov. 19. 19:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Csak ugye az egyetemi tanáraim meg mindenre perfektül emlékeznek mindig. Bár igaz, hogy évtizedek óta ugyanazt tanítják és rögzül minden, de félek, hogy nekem ez nem fog menni és romlik az agyam. 27 vagyok egyébként.
2012. nov. 19. 19:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem tanítanál, hanem termelő munkát végeznél, akkor a gyakran a használt dolgokat pontosan tudnád. A nem használtakat pedig elfelejtenéd.

Ha hetente több randid van, akkor a randi előtt nézd meg a jegyzeteidet! A lány nevére illik emlékezni.

2012. nov. 19. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Na jó, azért ott még nem tartok, hogy ne emlékezzek a lány nevére, bár ha jobban belegondolok, akkor a tanítványok nevét néha elfelejtem.
2012. nov. 19. 19:33
 4/4 anonim ***** válasza:
200 lányból esetleg akad 1 akit a hatalmas lexikális tudásoddal tudnál lenyűgözni, a többi még ott is hagyna 2 perc után ha a világ nagy dolgairól próbálnál meg elmélkedni. a tömegnek inkább siker, pénz, csillogás, rivaldafény, bulik, állatias ösztönök, agresszió, izmok, ajándékok -és még sorolhatnám- kellenek...
2012. nov. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!