Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csajozak be!?
Figyelt kérdés
hamarosan suli, éh uly osztálytársak lesznek és, h csajozak, már be az első hónapba??2009. aug. 15. 20:24
1/10 anonim válasza:
Na ne... ez komoly?? "uly" ??? Hány éves vagy te? Előbb tanulj meg írni, mert ha ezt meglátja egy csaj, menten röhögő görcsöt kap!
2/10 anonim válasza:
Vigyázz me minden 9 edikesnek csaja lessz most azonnal :D
3/10 anonim válasza:
Az elsőnek szerintem 15 éves. :) 2 es voltam :D
4/10 anonim válasza:
ez de szánalom xD "uly" már egy perce ezen röhögök xD
5/10 Kankalin válasza:
A jövő megnyilatkozott!
Szánalmas...
6/10 anonim válasza:
xDD tanulj meg írni:D uly ez kész:D
7/10 anonim válasza:
Egyszerű.
Menj el a cigánykerületbe és pénzelj le egy cigány nőt.
A csaj ugyanis cigány szó és azt jelenti, hogy cigány nő.
Nyugi, ott ez a stílus és helysírás, ahogyan a kérdést is feltetted, nyerő lesz :)
9/10 anonim válasza:
Irány a Nyócker !:D
Na vajon kik írnak így ?:)
10/10 anonim válasza:
-.-" Könnyen add önmagad ^^ én nekem mindig bejön! De vigyázz
HÁZI NYULRA NEM ISMÉTLEM NEM LÖVÜNK!
mert ha rámászol egy csajra
és ha az eddigi osztársaid mesélnek rólad valami rosszat megszíítad :P
Ez van Szprályt! :D
16/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!