Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes ismerkedés utáni első találkozó. Kinek milyen volt? Tényleg olyan volt az illető amilyennek a chatelés alapján megismerted?
Tényleg az a lényeg, hogy ne éld bele magad, ne legyél bele szerelmes már most, mikor még csak netről ismered. Persze tudom, hogy az érzelmeknek nehéz parancsolni, de amíg nem is láttad élőben, tényleg ne kergess mindenféle ábrándokat.
Minél hamarabb találkozz vele, és akkor majd kiderül, mi a helyzet. Minél előbb derül ki, hogy valami nem stimmel, annál kevésbé fog fájni.
Én hiszek a netes ismerkedésben, viszont csak akkor, ha értelmes időn belül személyes találkozóra is sor kerül.
23/L
Kétszer ismerkedtem neten (22L), az egyik pozitívan sült el, a másik kicsit csúnyábban:
1. Két évvel volt idősebb nálam. Fél évig ismerkedtünk kb. neten, aztán meglátogatott, barátok lettünk, mindenben olyan volt, amilyennek elképzeltem... három év múlva összejöttünk - persze azóta már vége.
2. 28F - idén történt. Ugyancsak fél év... aztán kiderült, hogy csomó mindenben hazudott. És itt nem a külsejére gondolok, ugyanis kamerán keresztül is beszélgettünk a találkozó előtt. Ködösített viszont a munkájával, a múltjával kapcsolatban - eléggé kifényezte az egészet amolyan szappanoperásra. Én azóta senkinek nem hiszem neten... bár biztos vagyok benne, hogy léteznek normális interneten ismerkedő fiúk is, így legalább nem sérülök meg újból. Eléggé mély nyomot hagyott bennem...
Na, de közben te már biztosan találkoztál vele. :) Mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!