Rossz ember vagyok? Nagy baj lehet belőle?
Bocsi szivi de 18 évesen neten ismerkedni?
Honnan tudod hogy a másik ember nem hazudik neked?Valaki annyi mindenre képes csak hogy megdugjon valakit azt kész.
ha gondolod találkozz az emberrel és személyesen mond meg neki az igazságot,ha kedvel akkor úgysem kell semmi rossz dologtól tartanod!
Netes kapcsolattól ne várj sokat mert más lehet a valóságban!!!És olyan helyre beszélj meg talit ahol sok ember van(legyen szemtanú) :)
Először is egyetértek a második hozzászólóval, hogy ne légy olyan biztos abban, hogy neked nem hazudott az akivel csetelsz. Én is voltam 1x olyan helyzetben mint te. Én is csak szórakozásból kezdtem el beszélgetni emberekkel és hogy izgibb legyen mindenféle történetek találtam ki magamról, amik nem is voltak igazak. Én is összeakadtam egy olyan emberrel, akit nagyon megkedveltem és viszont. Ezért elszégyelltem magam, amiért sokáig csak becsaptam és ő igazából nem is az igazi valómat ismeri, de attól is féltem hogy ha megtudja az igazat elveszítem. Szóval hallgattam, de hamarosan pár barátjának köszönhetően kiderült, hogy ő ugyanazt csinálta velem mint én vele: kitalált dolgokat, hazudott magáról. Csalódás volt, de igazából nem tudtam dühös lenni mert én is elkövettem ugyanazt...és szerintem ő is sejtett valamit, mert bár soha nem beszéltünk erről nyíltan, ezek után valahogy elsikkadt a kapcsolat.
Mindenesetre én a helyedben tuti nem élőben közölném ezt, hanem neten keresztül. Élőben sokkal cikibb lenne ez a szitu. Ha nagyon dühös lenne, akkor max nem beszélsz vele többet. De szerintem ha megírod azt amit az előbb is írtál: hogy kezdetben te ezt nem gondoltad komolyan ezért volt hogy kitalált dolgokkal szórakoztál, de közben megváltoztak a hozzá fűzött érzéseid, ezért szeretnéd tisztázni a helyzetet. Ha kedves ember, ezt meg fogja érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!