Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy lánynak ahhoz, hogy vonzó legyen? Haj, smink, ruha, szoli, mukorom? 16.5L

Figyelt kérdés
nem vagyok elég vonzó ahhoz,hogy randira hivjanak,azert ide írom!
2012. nov. 18. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Sminket,szolit és a műkörmöt ki is húzhatod a listádról.Attól legfeljebb rib@ncos leszel és semmiképp sem vonzó.
2012. nov. 18. 20:15
 12/20 A kérdező kommentje:
szoke hajfestes? most barna vagyok,kek szemmel
2012. nov. 18. 20:38
 13/20 Sigh válasza:
Jó is a barna haj kék szem kombó. Plusz sokan előítéletesek a szőkékkel.
2012. nov. 18. 20:44
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi fiúk az IGÉNYES lányokat szeretjük.Nem a műnőket,és nem is a szürke egereket...

Nem összekeverendő!

2012. nov. 18. 21:04
 15/20 anonim ***** válasza:

20:15

A szolival egyetértek, de a műköröm (egy visszafogottabb, nőies) és egy kis smink, hogy mondjuk ha szép szeme, ajka van kiemelje, az még teljesen belefér és nem lesz tőle ribancos.

2012. nov. 18. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt tedd amitől szépnek érzed magad!

Nem kell foglalkozni mindenki véleményével.

Én sminkelem magam, műkörmöm is van és még szoliba is járok mégsem vagyok ribanc....tudni kell a mértéket és a határokat.

22/L

Bírom ezeket az előítéleteket....

2012. nov. 19. 09:29
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ő egy igényes szőke:

[link]

2012. nov. 19. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Pink külön kategória. Neki KARAKTERE van! Semmilyen festék nem képes "cicababát" csinálni belőle. ;D
2012. nov. 20. 09:26
 19/20 anonim ***** válasza:
pink szerintem nem igényes...
2012. nov. 20. 14:40
 20/20 anonim ***** válasza:
mindenkinek más az ízlése meg egyéni adottságoktól is sokminden függ. Próbáld meg magadból kiemelni a legjobb dolgokat. Ha jó alakod van, emeld ki, ha nem annyira, ahhoz is vannak csinos összeállítások. Frizura terén kerüld a nagyon extrémet, csak annak érdemes próbálkozni vele aki magában hordozza a stílust, hogy ő szeret kitűnni. Ruhára visszatérve: a neonszíneket, a túl kihívó kirívó ruhákat kerüld. Egyszerűen, de nőiesen. A hajadat ne fesd szőkére szerintem, a sminkkel óvatosan bánj, szolárium semmiképp, műköröm fölösleges, a kezed legyen ápolt és puha, de nem kell a műköröm. Legjobb ha természetes vagy, ápolt, és pozitív a kisugárzásod. Ha tudod mit akarsz, mit vársz el önmagadtól és másoktól, könnyebben megy.
2013. máj. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!