Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell tennie egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tennie egy lánynak ahhoz, hogy vonzó legyen? Haj, smink, ruha, szoli, mukorom? 16.5L

Figyelt kérdés
nem vagyok elég vonzó ahhoz,hogy randira hivjanak,azert ide írom!
2012. nov. 18. 19:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
a legeslegfontosabb a kisugárzás, ha az nincs meg kenhetsz magadra 1 tonna sminket akkorsem fogsz kelleni senkinek. szóval első lépés az önbizalom helyrerakása. utána jöhetnek ezek a dolgok amiket leírtál, természetesen nem kell k*rvásan kinézni, ápolt legyél és igényes. és mosolyogj!
2012. nov. 18. 19:36
 2/20 anonim ***** válasza:

Dehogy is! Ezek a dolgok a loty*knak kellene, akik így hívják fel arra a figyelmet, hogy bárki megd*gh*tja őket.

Inkább legyél igényes és lássák, hogy adsz magadra, de ne úgy, hogy közben rib*nccá válsz.

2012. nov. 18. 19:37
 3/20 anonim ***** válasza:

Rendszeres tisztálkodás, hajmosás, szolid smink, ja és epilálj.

Műköröm? Minek?

28/n

4/20 anonim ***** válasza:
a haj smink és ruha elég
 5/20 Sigh válasza:

Nálam a normális dolgok a nyerők, így a műköröm/szoli/smink általában alapbukást jelentenek.

De mai világban, a férfiak többségének, igen, ez kell. Legyél vékony csinos, sminkeld magad, legyen műkörmöd stb stb stb. Lehet maradi vagyok, amiért nem szeretem ezeket. xD

2012. nov. 18. 19:38
 6/20 anonim ***** válasza:

Fiú vagyok, nekem nem tetszik a szolis, műkörmös agyoncicomázott plázacicák.

Ami pluszt jelenthet az egy jó illatú parfüm, a ruha lehet csinos, a haj pedig szinte bármi, csak ne a félig borotvált vagy rózsaszín.

2012. nov. 18. 19:38
 7/20 anonim ***** válasza:

Sosem éltem az enyhe sminken kívül egyikkel se, mégse volt soha gond a pasizás. :)

Sőt, ruhákból se olyanokat vettem, amikből kint van mindenem. Legyél szép, természetes, legyen önbizalmad! :)

2012. nov. 18. 19:39
 8/20 anonim ***** válasza:
Ami még fontos lehet, hogy próbálj az alkatodhoz passzoló ruhákat felvenni! :)
2012. nov. 18. 19:47
 9/20 anonim ***** válasza:
legfontosabb nézz ki jól...
2012. nov. 18. 19:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Ezt mondják a pasik,hogy nem,mégis a legtöbb pasi ismerősöm az ilyenekre nyáladzik:D 15/L
2012. nov. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!