Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13-18 nektek milyen a pasiideá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13-18 nektek milyen a pasiideálotok? (külső belső)

Figyelt kérdés

2012. nov. 17. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Magas, kedves, vicces, tisztelje a lányokat, legyen önbizalma, lehessen vele beszélgetni és legyen megértő. Meg persze valamennyire nézzen is ki jól.:D 14/L
2012. nov. 17. 13:14
 12/20 anonim ***** válasza:
na ezek az utóbbi válaszok már igencsak megfelelnek legalább a valóságnak ezért respect. ;)
2012. nov. 17. 13:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Elsőre azt mondanám, hogy szőke... :D De ez nemolyan fontos, csak azért nézzen ki jól...(igen, ezvan, én nemszeretnék olyannal járni aki külsőre nem is vonzó számomra:/). Nemmondom, hogy én olyan szép vagyok, és nem is várom, hogy mindenki belém essen...(viszont, ha valakivel lenne valami, akkor azért külsőre is tetsszünk már egymásnak :D). Lehetőleg legyen nálam magasabb, és ne legyen rajta felesleg.

Belsőre legyen kedves, megértő, hűséges, okos (bármily meglepő elvárás), határozott, barátságos, vicces... :D

(Nem szeretném, hogy úgy tűnjön nagyok a belső tulajdonságokra vonatkozó elvárásaim, az a baj, hogy ezek már "elvárások" kell legyenek, mintsem alap dolog mindenkinél :/) 17/l

2012. nov. 17. 13:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Magas fekete haj kék szemek szép orrív vékony szájak.Legyen erős de azért ne legyen egy izomépítő.Nagy kezek.Belülről legyen nagyon nagyon vicces, kedves,néha őrült persze jó értelemben,segítőkész.
2012. nov. 17. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
ne legyen fiatalabb és alacsonyabb nálam, legyen helyes vagy cuki (szép vagy cuki arc, a haját is nézem), legyen kedves, udvarias, jó fej, humoros.. és a kockahasat imádom*-*
2012. nov. 18. 18:41
 16/20 anonim válasza:

kocka hasú,őszinte,romantikus,kedves,bókolós,cuki pasik*-*

Ja és persze tisztelje a lányokat (mert volt egy olyan pasim aki a padra fektetett..de én csak ültem a padon,nem akarta ma padra feküdni de ő akkor is erőlködött..és addig csinálta ezt míg majdnem leestem a padról :dd )

2012. nov. 18. 19:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki figyel a higéniára, akkor már megüt egy átlagot a külseje... Ilyen szempontból elismerem. :)
2012. nov. 18. 20:55
 18/20 anonim válasza:
Hát.... nekem igy különösebb ideálom, csak egy két dolog ami jó ha meg van benne: Pl. megtud nevettetni, vagy nem bunkó. Egyébként utálom azokat a csajokat akik átakarják alakitani a pasijuk személyiségét mert nekik úgy jó. Senki nem tökéletes se a fiúk se a lányok, mindenkibe van jó és egyaránt rossz.
2012. dec. 21. 23:31
 19/20 anonim ***** válasza:
aranyos,vicces,romantikus, helyes, magasabb nálam:) 13/L
2013. jan. 6. 15:53
 20/20 M+D válasza:
Nálam időseb,magasabb,humorgyáras,barna nem túlrövid haj(imádom a kócos hajat),ápolt,2szemöldöke legyen ne 1,és ne a gépezés legyen a hobbija. 14L
2013. jún. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!