Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-18 nektek milyen a pasiideálotok? (külső belső)
Elsőre azt mondanám, hogy szőke... :D De ez nemolyan fontos, csak azért nézzen ki jól...(igen, ezvan, én nemszeretnék olyannal járni aki külsőre nem is vonzó számomra:/). Nemmondom, hogy én olyan szép vagyok, és nem is várom, hogy mindenki belém essen...(viszont, ha valakivel lenne valami, akkor azért külsőre is tetsszünk már egymásnak :D). Lehetőleg legyen nálam magasabb, és ne legyen rajta felesleg.
Belsőre legyen kedves, megértő, hűséges, okos (bármily meglepő elvárás), határozott, barátságos, vicces... :D
(Nem szeretném, hogy úgy tűnjön nagyok a belső tulajdonságokra vonatkozó elvárásaim, az a baj, hogy ezek már "elvárások" kell legyenek, mintsem alap dolog mindenkinél :/) 17/l
kocka hasú,őszinte,romantikus,kedves,bókolós,cuki pasik*-*
Ja és persze tisztelje a lányokat (mert volt egy olyan pasim aki a padra fektetett..de én csak ültem a padon,nem akarta ma padra feküdni de ő akkor is erőlködött..és addig csinálta ezt míg majdnem leestem a padról :dd )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!