Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi bajotok az elegáns éttermekkel?
Az én véleményem annyi a fentebb leírt véleményed alapján, hogy lényegében neked egy nő kb. egy plázacica kategória, azzal a kivétellel, hogy nem vásárolni viszed őket, hanem enni.
A probléma annyi, hogy nem minden nő ennyire könnyűvérű. Azon kívül ez az egész pusztán felvágás, mivel ahogy te is fogalmaztad, szinte nem is tudsz máshol enni...
Hú, ember, én egész biztos nem mentem volna bele egy étterem-randiba... Egyrészt mert nem akarom hogy akárki lássa az első/páradik randin, hogy hogyan ESZEM, másrészt meg klasszikusan tornacsukás fajta csaj vagyok, és egyszerűen taszít az ilyesmi, jó kaja = jó szex? na ne röhögtess... sőt, TE vagy ideges, mert ő elhajtott, ha egyszer te feltételezted, hogy az étterem meg a számla fizetésének fejében ő lefekszik veled?
(Olvasta itt valaki a Tűzpiros üveggömb c. Thury Zsuzsa könyvet? Abban van ilyesmi, azt hiszem, hogy a főszereplő lány nem hagyja, hogy fizessenek, nehogy ellenszolgáltatást várjanak cserébe, nem emlékszem pontosan, de ez jutott az eszembe.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!