Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajotok a melegekkel? (én lány vagyok csak érdekel)
Figyelt kérdés
2012. jún. 28. 23:18
1/17 anonim válasza:
hát te se kedvelnéd ha kinyalna egy lány...
2/17 anonim válasza:
Az, hogy it zaklatnak minket a hülyeségeikkel! :D Amúgy semmi! :)
3/17 anonim válasza:
Nekem nincs bajom én is lány vagyok:)
4/17 anonim válasza:
*itt
Bocsi eléggé kaka a billentyűzetem! :)
6/17 anonim válasza:
Ha lány létedre nem zavarnak, akkor menj el orvoshoz. De legalább egy kicsit gondolkozz el a természet rendjén. Tudod, a negatív a pozitívat vonzza, meg ilyesmi...
7/17 anonim válasza:
Az a baja a többségnek, hogy a felvonuló díszbuz!kból indulnak ki, aki ki is erőszakolják ezt a fajta hozzáállást maguknak, csak sajnos magukkal együtt az egész közössgnek.
8/17 anonim válasza:
nekem semmi!!!csak az nem tetszik hogy nyilvánosan felvonulnak stb,,,ha bulit akarnak,,,béreljenek egy nagy helyet...és ott bármit,bármikor!és úgy ahogy akarják.....és legyenek nagyon boldogok!
9/17 anonim válasza:
engem csak a mutogatós buz*k zvarnak!ha normális és nem az a buz*s beszéde van és az intim dolgait a hálóba tartja akkor nincs bajom velük..de ez manapság ritka
10/17 anonim válasza:
Lányok, nektek mi a bajotok a leszbikusokkal, szerintem gyönyörű, ahogy két szép nő egymással el van, nem?
Ti hogy látjátok két nő szexuális kapcsolatát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!