Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi bajotok az elegáns éttermekkel?
Én is szegényebb családból származom, zavarban lennék hogy mikor sértem meg véletlenül az etikettet.
Soha nem mozogtam elegáns körökbe, a szüleim őrült művészek, nekik elnézik ha valamit bakiznak így nekem is de más a helyzet ha nélkülük mennék el puccos emberek közé.
A pénz a másik dolog... sokszor egy hónapra 2-3000 Ft-om van összesen, azt tanultam hogy csak a legvégső esetben nyúljak hozzá, költsem el. Iskolai dolgokra, nyomtatás, új füzet stb. szoktam költeni mert nem tehetem meg azt hogy elszórom és utána nem lesz pl. tollam mert 50 Ft-ot nem tudok kölcsönkérni senkitől mivel ti tudja mikor tudnám visszaadni neki.
Szóval, szégyenlem nagyon, de ez van.
Elfogadnám a meghívást kérdés nélkül, nem is ez a gond.
Hanem az, hogy nem tudom mikor melyik pasi gondolja úgy ha azt mondja - menjünk ebédelni - hogy azt ő állja, vagy a saját részemet nekem kéne.
Szóval érted, attól félek hogy elvisz egy drága helyre ahol egy keksz is 1000 Ft én pedig kellemetlen helyzetbe kerülnék mert mondjuk a buszjegyem árát kellene rá költenem ha kiderülne hogy a meghívás nem terjed ki az ételemre is csak a közös időtöltésre, vagy ha esetleg a klasszikus -otthon maradt a pénztárcám/bankkártyám - eset állna fent.
Tehát, ha tudnám hogy áll mindent és nem vár nagy költségű viszonzást engem nem zavarna.
Csak ezt sosem tudhatom.
Nekem semmi bajom!Örülnék,ha valaki akár csak egy pizzériába is elhívna randizni....
Mi feljárunk egymás lakására,de uncsi.Ha már szexelünk egymással,legalább előtte lehetne egy vacsora,vagy egy mozi már.
Én úgy vagyok vele, hogy első randin ez nekem sok lenne. Nem azért, nagyon elegánsan fel tudok öltözni és a hétköznapokban is így járok, tudok is viselkedni, de az első randin inkább egy kényelmes kávéházban érezném jól magam, esetleg nyáron valami szép helyen a szabadban.
Az elegáns étterem a szerelmespároknak, illetve barátoknak való, nem azoknak, akik még nem is ismerik egymást.
És ha egyből fel akartad vinni a lakásodra és azért dühöngsz, hogy nem szexelhettél, akkor ne csodálkozz, hogy leszűrte, hogy valami nem stimmel. Ne a pénzeddel akard elkápráztatni.
Ja, most már értem. Nem az étteremmel van a baj, hanem velem. Hogy egy érzések nélküli hideg fazon vagyok.
Bár eddig senki sem panaszkodott. Ez volt az első rosszul sikerült vacsi. Én úgy gondolom illik megadni a kellő tiszteletet egy nőnek, hogy elviszem vacsizni, mielőtt ágybavinném. Nem azért vittem elegáns helyre , h felvágjak, csak szimplán azokat a kajákat szeretem a legjobban, amit ott adnak. Általában humorosan elbeszélgetünk egy pohár bor mellett, kicsit megismerjük egymást, úgy vélem a jó vacsor alapfeltétele az utána következő jó szexnek.
Nem vagyok egy érzelgős fajta, megvetem az efféle dolgokat, de ezt kellő udvariassággal kompenzálom. Mert csak simán dugni alpári dolog. De ez csak az én privát véleményem.
"Nem vagyok egy érzelgős fajta, megvetem az efféle dolgokat, de ezt kellő udvariassággal kompenzálom."
Fogadd el szépen, hogy valakinek ez nem jön be! End of story.
Sosem bírtam az olyanokat, akik annyira érzéketlenek felém, hogy csak dugásra lennék jó, de ezen ilyen felszínes, semmit nem érő dolgokkal akarják ellensúlyozni. Keress magadnak valami p*csát, akinek szintén arra van igénye, mint neked, aztán dugd kedvedre! Ennyi.
Te valójában meg akartad vásárolni ennek a csajnak az elismerését, meg érzékeltetni vele egy alá-fölé rendeltségi viszont. Azt hitted, hogy felvágsz ezzel az étteremmel, aztán ő meg oda lesz meg vissza tőled, micsoda egy pasi. Komolyan, egy ferrarit nem béreltél hozzá? Nevetséges. Inkább az ágyban jeleskedtél volna...
Nyilván van az a kor meg társadalmi réteg, ahol az ilyen éttermek látogatása megszokott dolog, ha mindenképpen így képzelsz el egy dugást, akkor keresgélj ilyen körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!