Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha le akarjátok rázni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha le akarjátok rázni a pasit, akkor hazudtok?

Figyelt kérdés
Múlt héten a mozi előtt megláttam egy lányt, nagyon megtetszett. Mozi után az előtérben a barátnőjével ült az előtérben beszélgettek... Gondoltam, odamegyek hozzájuk, mi bajom lehet...:) na, odamentem a lányhoz, kicsit bátortalanul ugyan, de megkérdeztem, h. valahogy meg lehetne-e ismerkedni vele? Erre mintha meglepődött volna, és azt válaszolta, "barátom van, köszi". Mondtam, h. rendben, köszi, majd elmentem. Hogy tényleg volt-e barátja, vagy csak le akart rázni, nem tudom. Van ennek valamilyen látható jele?
2012. nov. 16. 23:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Haaat, nem tudom! :) az az igazsag, h. en ugy gondolkozom: az a csaj, akinek bejon a nagy duma, az nekem nem kell... Sztereotipia, tudom. De szerintem a komoly, normalis lanyok atlatnak a szitan, es a nagy dumas sracokat lerazzak...

Nekem nincs csajozos szovegem a legelso par percre, de nem is megyek oda minden csajhoz... eleg magas a mercem. Ezokat a lanyokat, akiket idegenkent (nem ismerosokon keresztul) ismertem meg, hasonlokepp szolitottam meg, es egyebkent mindegyik normalis csaj volt.. Megkerdeztem toluk, h. hogyan tudnam megismerni oket, es kesobbi randikon mult a dolog.

2012. nov. 17. 00:39
 12/14 A kérdező kommentje:
De biztosan taktikat kell valtanom. En azt hittem, h. a lanyok ertekelik, ha oszinten, nyiltan meg meri mondani a ferfi, h. mit akar. Vagy rosszul gondolom, vagy pont belefutottam egy olyanba, akinek tenyleg volt baratja.. De az is kehet persze, h. csak igy razott le, mert nem tetszettem neki. Jokepu vagyok, magas, es nem vagyok egy bunko, de mindenkinek nem tetszthetek. A gondom most csak az, h. Mondjuk 1000 lanybol csak 1 nyeri el a tetszesem annyira, h. odamenjek hozza...
2012. nov. 17. 00:44
 13/14 anonim ***** válasza:
az a lényeg poénosnak kell lenni. tényleg nagyon sokat számít az hogy mennyire vagy nagy dumás csávó, de azt ne úgy képzeld el, hogy most te egy barom vagy, hanem hogy lököd mindenféle témákról a dumát. és ez nem csak a csajoknál számít, hanem a munkahelyen is , a kollégákkal és a főnökkel is, ergó az élet bármelyik területén. kihívsz egy szerelőt és vele is tök jól eldumálsz, miközben két szemeddel figyeled, tényleg jól végzi e az adott munkáját. és nem kúrja el a vizet, hogy ázzon az egész kéró, azért a pénzért. így van ez a csajozásban is, eléjük mész a saját kitalált szövegeddel, mosolyogsz rájuk, és közben teszed a hülyét. és ez hidd el minden csajnak bejön, legyen az szted normális, komoly, hiszen kizökkented abból a síkból, egy másik dimenzióba teszed át. amit a 21f srác leírt, az teljesen jóféle irány, előre a napba.
2012. nov. 17. 02:00
 14/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Tegnap este buliban egyetemista csajra nyomultam azzal a szöveggel amit írtam. Végén meg lekaptam. szal lökni kell neki a dumát, tenni neki a laza helyes pasit azt nyert ügyed van. Pedig én sem vagyok nagy dumás csávó, és ez volt nekem az első buli ami tényleg buli volt és nem bandázás. Szal nyomjad nekik:D
2012. nov. 18. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!