Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért akarjátok egyből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért akarjátok egyből a lenyeget?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy egyből járni akartok a csajjal. Hát, hol marad a hódítás, flörtölés? Pedig szerintem elég élvezetes folyamat.

Gondolom fogjátok írni, hogy nem akartok hiába vesződni, de ha biztos jeleket adna a lány? Akkor sem élveznétek?

2012. júl. 3. 01:48
 1/10 anonim ***** válasza:
nem léteznek biztos jelek
2012. júl. 3. 02:04
 2/10 A kérdező kommentje:
De léteznek :)
2012. júl. 3. 02:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Sokszor van, hogy az egész kapcsolat a barátság felé fordul, ha nem adjuk meg mi is a megfelelő "jeleket". Lánybarátból van rengeteg. :D
2012. júl. 3. 02:12
 4/10 anonim ***** válasza:
2. nem léteznek. ne mondd h léteznek
2012. júl. 3. 02:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Dehogynem léteznek. Van lánybarátom, akit úgy igazán szeretek, mint egy jó barátot, de mint nő nem vonz. Hozzáállás kérdése.
2012. júl. 3. 02:23
 6/10 A kérdező kommentje:
A kérdésemre még most se válaszoltatok. :P
2012. júl. 3. 02:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyből a lényeget valószínűleg maga az evolúció miatt akarjuk... Tudod régebben pár száz ezer évvel ezelőtt még nem randizgattak és nem csokival hódítottak a férfiak sokkal inkább buzogánnyal... Szerintem kevésbé volt élvezetes a gyengébbik fél számára... csak ebben a kulturális világban az a helyzet ,hogy a férfiak nem tudják kielégíteni az evolúciótól kapott kényszerüket (igen a szaporodásról beszélek...) mert a nőket már nem csak erre használjuk... az a helyzet ,hogy ezzel a nők kezébe került a "hatalom" és a nők 80% fiatal korban maga sem tudja ,hogy mit szeretne... 80% olyan ,hogy komoly kapcsolatot max ha mazoista vagyok. Egyértelmű jelek a mai világba már nem léteznek... soha sem tudod ,hogy ki éppen mire vágyik ez ilyen és kész... max ha odajössz és "közlöd" te kezdeményezel mivel a sok értelmes nő miatt már nem sok értelme van nekünk barátnőt keresni... vagy ha igen akkor az evolúciós dolog fog előtérbe kerülni...

Remélem segítettem... (:

2012. júl. 3. 02:53
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert,ha sokáig tökölök a dugással, akkor elhagy egy másik fickóért, aki hamarabb megdugja. Tapasztaltam, még a csókkal is vártam, erre fel egy fickó lesmárolta és máris belé lett szerelmes egy olyan lány, aki maga mondta, hogy mi nagyon hasonlítunk és összeillünk. Szóval ennyit a lányokról, nekik a dugás kell, aki hamarabb megfekteti az szerzi meg magának a lányt, ez egy aranyszabály!
2012. júl. 3. 02:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyértelmű jeleket még én sem láttam. A nők javarészt ugyanúgy jeleznek akkor is ha lefeküdnének veled, mintha csak dumálni akarna valahol, vagy ha egyáltalán nem is akar semmit, csak hiányzik neki egy kis szemezés, hogy érezze, másnak is bejönne.
2012. júl. 3. 07:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincsenek egyértelmű jelek. Korábban azt hittem vannak, de belátom tévedtem.
2012. júl. 3. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!