Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért akarjátok egyből a lenyeget?
Úgy értem, hogy egyből járni akartok a csajjal. Hát, hol marad a hódítás, flörtölés? Pedig szerintem elég élvezetes folyamat.
Gondolom fogjátok írni, hogy nem akartok hiába vesződni, de ha biztos jeleket adna a lány? Akkor sem élveznétek?
Egyből a lényeget valószínűleg maga az evolúció miatt akarjuk... Tudod régebben pár száz ezer évvel ezelőtt még nem randizgattak és nem csokival hódítottak a férfiak sokkal inkább buzogánnyal... Szerintem kevésbé volt élvezetes a gyengébbik fél számára... csak ebben a kulturális világban az a helyzet ,hogy a férfiak nem tudják kielégíteni az evolúciótól kapott kényszerüket (igen a szaporodásról beszélek...) mert a nőket már nem csak erre használjuk... az a helyzet ,hogy ezzel a nők kezébe került a "hatalom" és a nők 80% fiatal korban maga sem tudja ,hogy mit szeretne... 80% olyan ,hogy komoly kapcsolatot max ha mazoista vagyok. Egyértelmű jelek a mai világba már nem léteznek... soha sem tudod ,hogy ki éppen mire vágyik ez ilyen és kész... max ha odajössz és "közlöd" te kezdeményezel mivel a sok értelmes nő miatt már nem sok értelme van nekünk barátnőt keresni... vagy ha igen akkor az evolúciós dolog fog előtérbe kerülni...
Remélem segítettem... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!