Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha jóképű valaki az kevés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű valaki az kevés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy jóképű vagyok,de tudom milyen gondok nyomasztanak.Nem mutatom ki,de ez érezhető dolog?Akadályozhatja a kapcsolatok kialakulását?
2012. nov. 16. 20:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A helyzet az,hogy nős vagyok egy elrontott házasságban...
2012. nov. 27. 19:57
 12/17 Hunter92 ***** válasza:

Big_Gun

Egy nő, ha választania kell egy kedves és egy link férfi között, nem azért fogja a linket választani, mert jóképű, hanem azért, mert link. Mégpedig azért, mert ő kihívást jelent számára, míg egy kedves pasi, aki lesi minden szavát, nem. Ösztönösen olyan társat választunk magunk mellé (mi is és a nők is), aki mellet fejlődhet a személyiségünk, ez pedig csak akkor fog megtörténni, ha a párunk időről időre valamilyen kihívást állít elénk. Elviszed a csajt randizni, majd hazaviszed. Ő arra számít, hogy másnap felhívod és te meg is teszed. Megtörtént, amire számított, nem kellett agyalnia semmin, nem volt semmilyen probléma, ami kihívást jelentett volna számára. A másik verzió az, hogy nem hívod fel. Ekkor beindul az agya. "Mi a fészkes fene folyik itt? Miért nem hív? Mi nem stimmel?" Pörög az agya, gondolkodik, megoldást keres, fejlődik. Ha egy nőnek csak két választási lehetősége van, egy kedves pasi, aki (elnézést) a seggét is kinyalja, vagy egy bunkó, aki kihívást jelent számára, akkor bizony jó eséllyel (mert azért akadnak kivételek) a bunkót fogja választani és ennek semmi köze a külsőhöz. De valószínűleg ez nem lesz hosszútávú. Meg kell találni a középutat a két véglet között.

2012. nov. 27. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:

Hunter92

Ennel azert kicsit osszetettebb a dolog. Nem hinnem, hogy a noknek az jelenti az elvezetet, ha folyotn atb@ssz@ oket a parjuk. Bar tudom, hogy nagyreszuk agyilag nem komplett, de attol meg ennyire mazonak nem kepzelem oket... Persze azzal egyet ertek, hogy az se jo ha valakinek nonstop kinyaljak a v@l@g@t...

2012. nov. 27. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a bunkó karakter eléggé túl van itt lihegve. A lezser, határozott, gúnyosan vicces fickót kellene itt érteni. Nézz meg egy Gerard Butleres romantikus vígjátékot, ő tipikusan ilyen szokott lenni. Ezt a jellemet azért szeretik.

Most őszintén, egy halkszavú, totál udvarias JessMiss dumás szolíd humortalan seg gfej az hol szórakoztató? Egy közönséges hűséges Lessiekutya csupán, nem partnerképes.

De nyilván a nőket alázó fúrkóferkókat sem kedvelik, az már a másik véglet. Az amikor tök ismeretlenül rácsap a valagára a nőnek, meg mivan kisanyám dumával jön azt szintén érthető hogy szintén miért nem kedvelik.

2012. nov. 27. 22:36
 15/17 Hunter92 ***** válasza:

Természetesen igazad van Big_Gun, ennél sokkal összetettebb a dolog, a lényeget írtam le és azt is tömören. Nem is átbaszásról beszéltem, hanem arról, hogy időnként nem azt teszed, amit a nő várna (amit megszokott), hanem az ellenkezőjét. Ezzel egy nagyon lényeges dolgot fogsz elérni: te jársz majd a fejében. Ehhez kapcsolódik a fentebb írt telefonos példám. Azon fog agyalni, hogy miért nem hívtad fel, de ennél fontosabb az, hogy rajtad fog agyalni. Te fogsz a fejében járni. A női agy ilyenkor visszafelé racionalizál. "Ha ennyit gondolok rá, akkor biztos érdekel." És elkezd vonzalmat érezni. Ez a folyamat abszolút tudat alatt zajlik. Ezt használják ki azok a pasik, akiket te "link"-nek nevezel. De, ha valaki állandóan ezt csinálja, az nem működik sokáig. A nőknek óriási szükségük van rá, hogy a párjuk változatosságot és kihívásokat hozzon az életükbe, de emellett elengedhetetlen a biztonságérzet is. És egy teljesen kiszámíthatatlan és megbízhatatlan pasi mellett egy nő sem fogja biztonságban érezni magát. De ez nem változtat a tényen, hogy egy ilyen "link" alak sokkal vonzóbb lesz elsőre egy nő szemében mint egy 100%-ig megbízható (emiatt teljesen kiszámítható), kedves, rendes pasi. De igazán egyik véglet sem működik. Ezért írtam, hogy meg kell találni a középutat.

Jól írta a 22:36-os válaszoló. Lezser, határozott, gúnyosan vicces. De tudni kell úriembernek is lenni. Na meg rejtélyesnek, izgalmasnak és mégis megbízhatónak. Rengeteget lehetne erről beszélgetni, nagyon komplex dolog.

2012. nov. 27. 23:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen qurva nehéz olyan jellemnek lenni ami elvárás. Mert a nők ezeken a romkom féreg filmeken szocializálódtak, erre vannak totálisan rástartolva. Nyilván ezt is akarják legbelül, ezt keresik. Te meg úgysem tudsz mit tenni, ha nem vagy egészen ilyen. Nem erőltetheted, főleg szinészi véna nélkül semmire sem mész. Olyan "Barátok közt" feelinged lesz, és pont arra lesze jó is.
2012. nov. 27. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha ezt a jelenlegi kapcsolatodat( ami házasság, de rossz ) azt nem zárod le ill. ezek szerint nem tudod mit tegyél, nagyon nehéz lesz újat kezdeni. Tudom miről beszélek, ha nem teszed rendbe életed ezen szakaszát nem megy. Oké beszélgetsz egy csajjal, ha van esze és megért jól fog menni minden. Ha nem mondod ki a gondjaidat úgy is rá lehet jönni, mert enm leszel nyílt, bizonoys kérdéseknél zársz, csak a hülye nem jön rá. Ez a sok szöveg amit írtakm ez csak összezavar Tégedet. Ez a legfontosabb, Te döntesz. Egyszer élsz. Ha egy csajnak a pénz a fontos megette a fene.
2012. nov. 27. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!