Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha jóképű valaki az kevés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha jóképű valaki az kevés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy jóképű vagyok,de tudom milyen gondok nyomasztanak.Nem mutatom ki,de ez érezhető dolog?Akadályozhatja a kapcsolatok kialakulását?
2012. nov. 16. 20:33
1 2
 1/17 Rolloh válasza:
100%

Mondjuk ha nem mutatod ki akkor nem nagyon érezhető, de beszélgess el valakivel, mert ebből problémák is lehetnek.

Ha mondjuk bunkó vagy ok nélkül valakivel, mert rossz napod volt akkor ki szeretne veled beszélgetni ?

de beszélgess el valakivel és mondd el a problémáid.

2012. nov. 16. 20:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem szoktam bunkó lenni,csak sok a gondom...
2012. nov. 16. 20:41
 3/17 anonim ***** válasza:
Egy idő után biztos,h gond lesz!
2012. nov. 16. 20:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem kell jó emberismerőnek lenni ahhoz,h az ilyesmit észrevegye az ember!
2012. nov. 16. 20:45
 5/17 Hunter92 ***** válasza:
Egy nő az ilyet ösztönösen megérzi. Nem fogja tudni megmagyarázni, hogy miért nem jössz be neki, de az biztos, hogy egy frusztrált, stresszes pasi taszítja a nőket. Érződik a kisugárzásán, hogy valami nem stimmel.
2012. nov. 16. 20:59
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Tapasztalatból tudom, hogy átlagon felüli kinézettel, nulla "belső" jellembeli tulajdonságokkal semmire nem mész. A jók inézet csak arra jó, hogy a nő figyelmét felkeltsd. Ha viszont onnattól nincs semmi további szimpátia, akkor le fog szarni magasról, lehetsz te akármilyen izmos, meg magas, meg szabályos arcú, jól öltözött, pénzes satöbbi.

Hiába vagy jóképű, ha nem értessz a nőkhöz, meg fogják érezni, és kerülni fognak.

2012. nov. 16. 21:46
 7/17 A kérdező kommentje:
Ja,nem olyan hú de jóképűre gondoljatok.Csak nagyjából...
2012. nov. 16. 22:21
 8/17 Hunter92 ***** válasza:
100%
Már megadtuk a választ. A jó külső csak annyira elég, hogy felkeltsd vele a nő érdeklődését. Utána minden a személyiségen áll vagy bukik.
2012. nov. 17. 08:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Nagyon sok esetben pont, hogy boven eleg. Eleg sok jokepu de link alaknak van baratnoje, mig a kedves de csunya ismeroseim eleg maganyosak, szal eleg nagy szerepe van ennek egyezzunk ki... Az mar mas kerdes, hogy leteznek meg ertelmes lanyok is akiknek nem csak ez szamit, az meg megint mas kerdes, hogy ezekbol miert van egyre kevesebb... Eleg osszetett dolog ez amint latod.
2012. nov. 27. 19:38
 10/17 Battyányi Márton válasza:
Legyél vicces ez nekem beválik.
2012. nov. 27. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!