Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy oldjam meg?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy oldjam meg? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, aki nagyon csinos. Tavaly elívtam "kávézni", meg is beszéltünk egy időpontot, viszont aznap elég komoly családi krízis tört ki, így azt mondtam, hogy halasszuk el. Sem azelőtt sem azután nem beszélgettünk túl sokat, csak elvétve a szünetekben. Van 3-4 barátnője az osztályban akikkel viszont kifejezetten jó baráti viszonyban vagyok. Ezen az éven kívül még 2 van vissza a gimiből. A többi szerintem irreleváns. Mit gondoltok, mit csináljak? Hagyjam mert házi nyúlra nem lövünk? Vagy mondjam el neki kerek perec az igazat? Tapasztaltabbak kérlek segítsetek. F/16

2012. nov. 16. 19:33
 1/1 Battyányi Márton válasza:
Mond el kerek perec. Nekem segített.
2012. nov. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!