Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsem meg ha annyira félős vagyok?
20 éves lány vagyok,nagyon félek az emberektől,nagyon gátlásos és szégyenlős vagyok. Nem fogadom el olyannak magam amilyen vagyok,persze egy deka önbizalmam sincs.
Randizni nem szoktam,nem járok szinte sehova,2 barátom volt de velük is csak a csókig jutottam el. De mellettük is feszélyezve éreztem magam. Nem tudom mit tegyek,mert most nagyon tetszik egy srác és egyszerűen nem tudom hogyan közelítsek felé. Ismerem mert egy községben lakunk és félek bármit tenni mert ha elutasít vagy akármi találkoznom kell ismét vele. Félek attól,hogy mit fog rólam gondolni ha teszek bármit (pl. elhívom valahova). Lehet ez hülyén hangzik és sokan hülyének néznek de ez nekem nagyon nagy probléma :(
Légyszi adjatok valami tanácsot h mit tegyek
Előre is köszönöm!
Bátorságot nem adhatok, nem vagyok én Óz...
Viszont ha az esélyeket nézem:
- Ha tudatod vele, hogy milyen érzelmeket táplálsz iránta, akkor 50-50% (Vagy igen, vagy nem.)
- Ha nem tudatod, akkor 0%
Ezen az alapon mindenképp oda kell menni, vagy legalább megüzenni NEKI valami közös ismerőssel.
Másik lehetőség az, hogy nem teszel semmit, mert akkor megmarad a remény. És így maradsz mindaddig, míg Ő nem talál magának valaki mást. Akkor pedig elmondhatod majd "Mekkora marha voltam, hogy meg sem próbáltam!"
Egyszer élünk, szedd össze minden bátorságodat.
Vesztenivalód csak akkor van, ha nem teszel semmit az ügy érdekében., ez elég egyértelmű.
Valamiképpen közeledj felé, mert lehet nem lessz olyan mázlid hogy pont téged kiszurjon és ő kezdeményezzen. Azonban ha pici szerencséd is van, általába nem kell ilyesmit kétszer mondnai a fiuknak.
sok sikert.
én is nagyon félénk vagyok, de van egy nagyon jó tippem. párszor már megcsináltam:D
valahogy tudd meg hova fog menni bulizni és te is menj el oda. igyál meg kb 3 felest (akkor több bátorságod lesz), menj oda hozzá és beszélgess vele. ha nagyon le akarna koptatni akkor menj el mert úgy sincs esély, de akkor másnap van indok a beszélgetésre: (bocsi hülye voltam, én igazából nem ilyen vagyok, stb...) ha meg nem koptat le az csak jó jel :)
Áttudom érezni a helyzetedet,mert én is hasonló cipőben vagyok jelenleg.Csak én fiú vagyok.
De ha már tanácsot kérsz....hát adok:)
Szerintem először is szimatold ki hogy van-e barátnője a fiúnak.Ha nincs,akkor próbálkozhatsz.De ne úgy hogy odamész először és nyíltan mindent megmondsz neki,mert furcsálni fogja.Hanem kezdj beszélgetésbe vele valami témáról.Legyél vele kedves,meg "miegymás női praktikák"....
A pali észre fogja venni hogy hopp ez a csaj akar valamit tőle.És akkor jobban "rád mozdul"és onnantól sínen lesznek a dolgok:)
Egyébként én jelenleg marhára örülnék ha egy csaj szerelmes lenne belém és ő jönne oda hozzám "próbálkozni".
Ilyen csak 1szer fordult velem elő az életben,16 évesen.A legelső barátnőmnél.De ott is birka voltam mert azt hittem először hogy csak barátkozni akar...semmi több.És direkt nem léptem mert azthittem hogy nekem úgy sem lenne esélyem egy olyan szép lánynál mint ő.Több hét telt el,találkoztunk egy csomót majdnem minden nap,azt egyszer csak a csaj megelégelte a dolgot,magához kapott és lesmárolt,na így kezdődött el a kapcsolatom vele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!