Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyas valaki van itt, aki azelőtt nagyon "félős" volt, és mégis lett barátnője?
volt egy lány a suliba, tetszett.. a haverok addig basztattak hogy oké, odamegyek egy szünetbe..
támogató oszlopként jött mögöttem az osztály egyik szép fiúja mondanom sem kell. hogy mivel jóban voltunk szépen hallottam ahogy kuncog mögöttem.. így sokat nem segített a jelenléte:DDD
megszólítottam: hello, bla bla szöveg. tetszel nekem.
de nem jött össze..:D viszont jót röhögtünk később a dolgon:)
Nekem is ugyanez volt a gondom, bár sokszor az én választásom miatt, mert egyszerűen nem találkoztam olyannal, akivel érdekelt volna egy kapcsolat. Aki meg bejött, azzal mindig probléma volt. Mindenesetre nagyon szenvedtem emiatt.
Aztán egyszer csak jött szemben az utcán - Ő. Megszólítottam - nagyon spontán módon, csak úgy jött magától... Maga a "duma" miatt a legtöbben hülyének néztek volna, de ebben az esetben bejött: ujjal rámutattam a szomszéd épület földszinti ablakain lévő rácsokra és megkérdeztem, hogy szerinte mire valók. Udvariasan persze, hosszan kifejtve, körítve. Elmondta a véleményét és ebből kialakult egy 4 órás konstruktív vita sörrel és csipsszel :-)
Aztán a többi már ment magától, azóta is együtt vagyunk. A lényeg, hogy magabiztos légy és laza, spontán. Bármilyen hülyeséggel is szólítod le, ha bejössz neki, úgy fogja alakítani, hogy ne utoljára találkozzatok. Olyan gyorsan szólítsd meg, hogy ne legyen időd parákon agyalni és akkor tényleg magabiztosnak fogsz mutatkozni. Utána pedig természetesen és spontán fognak alakulni köztetek a dolgok. Ehhez persze kell egy alkalmas partner, ez pedig már szerencse kérdése. Ha megtalálod, nagyon becsüld meg! Sok sikert!
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó: A szövegeden nagyon nagyot nevettem már bocsesz :D Mindenesetre minden elismerésem a tiétek :( Majd igyekszem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!