Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Valóban aljas vagyok? Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban aljas vagyok? Tényleg nem szép dolog amit tettem?

Figyelt kérdés

Szóltam egy srácnak hogy tetszik, és beszélgettünk is sokat, próbáltunk ismerkedni.

Olyan jelzőkkel illettem meg őt, mintha szerelmes lennék bele,

A srác teljesen beleélte magát a dologba, és magamba bolondítottam őt.

Azután találkoztunk volna, de nem mentem el és azt hazudtam hogy nem érek rá stb...

Valóban nem szép dolog amit tettem, vagy igazából

nem is baj? Nem tudom eldönteni hogy mit, gondoljak hibáztam e vagy sem.

2012. nov. 16. 16:17
1 2
 11/17 Jézus :) ***** válasza:
100%

"Úgy viselkedj felebarátoddal, ahogy szeretnéd , hogy veled is viselkedjen."

Amúgy meg mond meg neki kerek perec mit gondolsz , érzel.

Szóból ért az ember.

2012. nov. 16. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:

Végülis mi a konkrét célod a sráccal?

Egyébként igen, csúnya dolog amit tettél.

2012. nov. 16. 16:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"köszönöm, ezek szerint semmi rosszat nem tettem, így már megnyugodtam."

Ezek szerint te meg egy érzelmi analfabéta vagy kislányom. Nagyon aqljas dolgot műveltél, de ne félj, vissza adja az élet ezt neked. Annyit fogsz belőle kapni, amennyit adtál.

2012. nov. 16. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Reméljük lesz egy srác, akibe bele fog szeretni, és egyszer jól megdugja, utána eldobja. Akkor kicsit elgondolkodik azon, milyen is ez a féle lelki játszma.
2012. nov. 16. 16:46
 15/17 anonim ***** válasza:

"Nem lóg rajtam a srác, csak félek hogy megbántottam ezzel. ?! Rosszul esik neki?"

Hiszi a piszi kis csajszi. Hazudsz most is, mint annak a srácnak. De látom, csak az a vélemény érdekelt, amit olvasni szerettél volna, a valóságról meg nem szeretnél tudomást venni. El buktad, nézz szépen a tükörbe.

2012. nov. 16. 18:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy büdös qrva vagy. Velem is ezt csinálta egy csaj. És ha nem érzed magatól,igen ez rohadt nagy szemétség.
2012. nov. 16. 18:52
 17/17 anonim válasza:
Engem is már átvágtak így 1x és bevallom őszintén azóta rá se bírok nézni a csajra... nem szép dolog, és az a baj hogy ti lányok sajnos nem is tudjátok elképzelni mennyire mélyen tud egy férfi is érezni :/ 18/F
2012. nov. 29. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!