Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az negatívum, ha egy srác kvázi antiszociális?
Igazából ilyeneken nőttem fel, úgyhogy ez amolyan öröklött szokás. Élőszóban azért jobb a helyzet, ott kevésbé veszi ki magát rosszul.
Amúgy angolból is ismerős lehet a kifejezés. :D
Az antiszociális emberek gyakran gondolják azt, hogy ők többek és jobbak a többi embernél, és ezért is távolodnak el a közösségektől.
Persze ez az önbizalomhiány miatt van, egyfajta támadó reakció az illető kényszerképzeteire. És ez az a tulajdonság, ami miatt az antiszoc emberek népszerűtlenek. Aki egyszerűen csak csendes, de azért nem zárkózik el a társaságtól, azt befogadják. De aki látványosan nem akar társaságban lenni, szándékosan ki akar maradni, és a többiek párbeszéde látványosan nem érdekli őt, azt elég hamar el fogják utasítani, pláne ha a szokásos tudálékossággal(valós értékek nélkül) is bővül a személyiségük. Egy ilyen emberrel nem nagyon lehet rendes párkapcsolatban lenni, mert begubóznak, mindig rosszkedvűek, és hajlamosak azt hinni, hogy mindent jobban tudnak és átlátnak, mint bárki más.
Személy szerint sosem kezdenék antiszociálissal, mert ez egy berögzült, meg nem változtatható állapot.
Ha egy életvidám nővel akar egy ilyen összekerülni az szerintem sem menne. Én is elég antiszoc vagyok, már régóta, megcsömörlöttem a közegtől, jóformán gyűlölök mindenkit, mindenkit ellenfélnek és nem társnak fogok fel, illetve volt elég bajom rég, ami miatt ide jutottam. Ezek az ilyen emberek nem ép elméjűek, messziről kerülendők. Egy párkapcsoaltban a harmonia a fontos, az hogy az elvek összhangban legyenek. Ha a nőd nem az elv-társad, akkor ba szhatod az egészet. Egy idő után csak a viták, veszekedések jönnek, az meg kinek jó. Vannak olyan nők, akik teljes hasonlulásban lesznek a palijukkal, általában ezek a csökött agyú rokkerlányok ilyenek, mármint azzá válnak, ha kifognak egy coffos fiút, aztán ők is ráálnak a depressziós -szerű vagyokra. Valóban lehet látni,hogy romboló hatású.
Egyszerűen aki antiszociálissá vált, az lélekben leépült. Egyszerűen nem szórakoztató a társasága. Magamról látom, érzem, és lehetsz te akármilyen menő egyébként csak bele kell nézni a szemedbe, és máris beszarnak tőled. MErt olyan vagy mint egy élő halott, léleknélküli pszichopata. A szeretetnek nyoma nincs, csak a gyűlölet, kiábárndultság tükröződik a szemedből. Ettől meg fosnak az emberek, főleg a nők, azok hatványozottan. Persze van egykét bevállalós bige, akiket kimondottan kihívásként ér egy ilyen fickó közeledése, mert nem tucatcucc jópofizós emberke látszatát keltik, akikből már a töke tele van,hogy csak a jót akarja reklámozni magán. Azoknél a keveseknél esetleg nyerő lehetsz, de ez kb. 50 ből 6 nő kb. Nem sok. Sajnos a nők az ilyen röhörészős humorista bar mokat preferálják jobban, mert ez szolgálja ki az igényüket, ettől tudnak kiengedni a napi életük stressze szarságából. Egy életunt fickó mellett meg még inkább hatványozódna a stressz bennük, a depresszív hangulat.
16:11:
Azért nem csak röhörészős humorista barmok meg lestrapált, életunt fazonok vannak.
És teljesen normális, ha a nők (és férfiak) többsége olyan emberekkel szimpatizál, akiknek legalább nagyjából rendben van a lelkivilága.
Azért én nem vagyok ilyen "súlyos" eset. Egyszerűen csak jobban szeretek egyedül, esetleg valaki mással lenni, mint nagyobb társaságban, szórakozóhelyen. Igazán zárkózott sem vagyok. Nálam nem úgy van, hogy keveset beszélek, hanem inkább csak kevesebb emberrel. Nem szeretem megosztani a figyelmemet.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!