Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szerintetek semennyi sem esztétikus ha egy fiúnak a felső ajka előrébb áll, mint az alsó?
Figyelt kérdés
Eléggé húsosak, két oldalt a szám sarkában is látszik, hogy eléggé vaskos a szám. Amit nem tudok, hogy mitől lehet, mert egyáltalán nem vagyok kövér, nincs elhízva az arcom. Gond ez valamennyire?
2012. nov. 15. 08:26
11/25 anonim válasza:
semmi baj a száddal.
írásaid alapján viszont elég beképzelt vagy :D
inkább ez utóbbin dolgozzál.
12/25 anonim válasza:
én láttam már ezt a srácot....
de nem szeretném megmondani hogy hol :P
13/25 A kérdező kommentje:
Beképzelt nem vagyok. Nem értem el túl sok sikert az életben, hogy legyen mire annak lennem. Biológus vagyok, azért kérdeztem, hogy szerintetek van-e baj a számmal. Egy picit előrébb áll a felső állcsontom, mint az alsó. De ez természetes. Csak nem biztos, hogy nálam megállja a helyét. Aki meg azt mondta, hogy látott engem, az nem azt írta kommentben, hogy skizofrén vagyok? Mert van egy ilyen gyanúm. De nem is tüsi hajam lesz, mert nullással fogom letolni, mert már nagyon unom, hogy kicsit ritkul és állandóan zsírosodik két nap múlva. Van vagy 10 fajta samponom, úgy mint dandrene, kénes sampon, alpecin doppel effect, nizoral, revita stb. Vagyont költöttem rájuk, de a zsírosodást nem sikerült kiiktatni. Nagyon utálom, hogy minden másnap hajat kell mosnom, 3 féle samponnal.
2012. nov. 15. 12:11
14/25 anonim válasza:
nem foglalkozol te kicsit többet magaddal mint kellene?
15/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Nem akarok sokat foglalkozni magammal, de próbálom észrevenni az ordashibákat magamon.
2012. nov. 15. 12:24
16/25 anonim válasza:
Én 3félével mosok és naponta és hátközépig érő hajam van!(nő vagyok).Már kb 10 éve....Szerinted én örülök ennek? :D bár azért van, hogy 7 nap alatt 6x mosom meg,ritkán 5x.De az átlag a naponta.Nagy város,kosz,szmog és ezért zsírosodik az ember haja.
Ha tüsi hajad lenne,nem látszana, hogy zsíros!
17/25 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint van lányból is olyan mint én, hogy erősen zsírosodik a haja?
2012. nov. 15. 18:46
18/25 anonim válasza:
28 éves férfi vagy,én nem láttál,illetve nem tudsz még gyorsan zsírosodó hajú lányról,lehet személyes,bocsi,de te nem vagy meleg?
19/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok. 4 barátnőm volt eddig, egyiknek sem zsírosodott a haja. Anyám és lánytestvérem is olyan, hogy elég ha heti egyszer fodrásznál kimosatja és 1 hétig vagy 5-6 napig simán eredeti tiszta állapotban fog az látszani rajta.
2012. nov. 15. 19:07
20/25 anonim válasza:
Nem lehetséges hogy pont azért zsírosdik nagyon a hajad mert túl gyakran mosod? Mondjuk ha biológus vagy értened kell ehhez. Lehet hogy jobb ha megvárod míg beáll az öntisztulása, akkor többet nem is kell mosni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!