Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tini lányok, miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, miért van az, hogy sokkal jobban vonzódtok az idősebb, huszonéves pasikhoz?

Figyelt kérdés

Mi miatt csak érdekel?

Külső? Pénz? Érettség? Biztonság?

Legyetek oly kedvesek és írjátok meg a korotokat is

Amúgy a 15-17 éves korosztályra gondolok

2012. nov. 13. 19:28
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Utolsó, van abban valami, amit mondasz, de azért mégsem teljesen kerek, hiszen akkor mi is lenne a probléma, ami mindig is zavart minden normális embert ezzel kapcsolatban és miért van itt ez meg még sok száz ilyen kérdés? Az a gond, hogy ez most nem is normális kapcsolat egy bizonyos szemszögből, úgy beszélsz róla, mint valami érdekegyeztetésről. Én huszonsok évesen majd remélem egy huszonéves lánnyal együtt leszek boldog, valahogy egy kapcsolatnak a miértjét eleve kizárja az, hogy éretlen 16 évesekkel jöjjek össze. Értelmét veszti és hiteltelen. Ő nem egy táncpartner hanem egy komolyan vehető lelki társ is... elvileg. Bár ki tudja követni már a mai felfogást..
2012. nov. 15. 02:02
 32/35 anonim ***** válasza:
Mert egy párkapcsolat igen-igen nagy részben érdekegyeztetés, így 25 felett. Egy ilyen pár teljesen másra alapozza a kapcsolatát, mint egy tinipár. Nem véletlen, hogy ezeket a tinilányokat nem veszik el a huszonx-es faszik, abból az okból, mert nem terveznek velük hosszútávon általában.
2012. dec. 9. 20:52
 33/35 anonim ***** válasza:
Akkor nem párkapcsolatról beszélünk, hanem hosszabb távú kavarásról. Főleg, ha a tini se hosszú távra akarná, csak a "pasizás" kedvéért. De aki viszont párkapcsolatot szeretne, az ezek miatt szív. A normális párkapcsolat kizárja azt, amit írtál, hogy anyagi előnyök miatt érettségben eltérőt igényelnek. Tehát azt mondod elcsavarják a fiatalabbak fejét, mert megtehetik velük. Hát akkor meg a korosztályunk bekaphatja, hogy mi meg szophatjuk a f.sz miattuk, vagy szintén -5év különbséggel agyilag zoknikra bukhatunk.
2012. dec. 9. 23:17
 34/35 anonim ***** válasza:
Lényegében igen, így van. A fiatal lányok már férfit szeretnének maguk mellé, és hát lássuk be, hogy azért a 16-19 éves fiúk még nem számítanak annak, emellett a legtöbb tinilány még "pasizna", nem minden vágya az, hogy végleges párt találjon. A huszonéves faszik pedig örülnek a tinilányok rajongásának.
2012. dec. 10. 00:29
 35/35 anonim ***** válasza:

Miért?

Nos én csak saját tapasztalatokra alapozva mondom!

Én a velem egyidős pasiktól kaptam a pofont az életben. Megtanítottak, hogy mikor hazudik egy férfi a szemedbe és arra is, hogy mikor mond igazat!

Eddig azt hittem, hogy csak az idősebb pasikban találom meg azt a csipetnyi borongást, amit a vágy korbácsol fel a szívemben. Hiba volt, hogy mindenki előtt bezártam az ajtót, aki 22 alatti, de ezeken túl vagyok, felnyílt a szemem! Tudom, hogy vannak nagy parasztok, de egyet megtanítottak velem, becsaphat a villám!

Mégis nagyon sokszor az idősebb pasiktól kapom meg mindezt! Tőlük a bókok a szemükből kiolvashatók, nem kell megszólalniuk sem, hogy lássam csodálatosnak látnak! Hogy észre vegye, hogy milyen ember vagyok én valójában, és hogy szeressen, tényleg szeressen! Egy érintésében minden benne legyen! Ilyen embert még nem találtam, de hiszek benne, hogy létezik, és ha egyszer megtalálom mindenem az övé!

Külső? Pénz? Nem pénz semmiképpen sem, nem a pénz fog meghódítani, vagy hűségessé tenni! Nem nekem a szíve kell! Hogy a külső... nos talán annyi, hogy aki tényleg érett és felnőtt, nem öltözködik b*zinak, de ez a tőlem kicsivel idősebbek között is megtalálható! :)

17/L

2013. okt. 12. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!