Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, miért van az, hogy sokkal jobban vonzódtok az idősebb, huszonéves pasikhoz?
Mi miatt csak érdekel?
Külső? Pénz? Érettség? Biztonság?
Legyetek oly kedvesek és írjátok meg a korotokat is
Amúgy a 15-17 éves korosztályra gondolok
Miért?
Nos én csak saját tapasztalatokra alapozva mondom!
Én a velem egyidős pasiktól kaptam a pofont az életben. Megtanítottak, hogy mikor hazudik egy férfi a szemedbe és arra is, hogy mikor mond igazat!
Eddig azt hittem, hogy csak az idősebb pasikban találom meg azt a csipetnyi borongást, amit a vágy korbácsol fel a szívemben. Hiba volt, hogy mindenki előtt bezártam az ajtót, aki 22 alatti, de ezeken túl vagyok, felnyílt a szemem! Tudom, hogy vannak nagy parasztok, de egyet megtanítottak velem, becsaphat a villám!
Mégis nagyon sokszor az idősebb pasiktól kapom meg mindezt! Tőlük a bókok a szemükből kiolvashatók, nem kell megszólalniuk sem, hogy lássam csodálatosnak látnak! Hogy észre vegye, hogy milyen ember vagyok én valójában, és hogy szeressen, tényleg szeressen! Egy érintésében minden benne legyen! Ilyen embert még nem találtam, de hiszek benne, hogy létezik, és ha egyszer megtalálom mindenem az övé!
Külső? Pénz? Nem pénz semmiképpen sem, nem a pénz fog meghódítani, vagy hűségessé tenni! Nem nekem a szíve kell! Hogy a külső... nos talán annyi, hogy aki tényleg érett és felnőtt, nem öltözködik b*zinak, de ez a tőlem kicsivel idősebbek között is megtalálható! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!