Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tini lányok, miért van az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, miért van az, hogy sokkal jobban vonzódtok az idősebb, huszonéves pasikhoz?

Figyelt kérdés

Mi miatt csak érdekel?

Külső? Pénz? Érettség? Biztonság?

Legyetek oly kedvesek és írjátok meg a korotokat is

Amúgy a 15-17 éves korosztályra gondolok

2012. nov. 13. 19:28
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert menő. 16 éves lány vagyok, ha az osztályban valaki mondja, hogy huszonéves pasija van, mindjárt irigy szemmel néz rá minden csaj. Idősebb, van állása, van kocsija, tapasztaltabb, "érettebb", ki tudja fizetni a boros kóládat. Szóval zorallság van.

Nekem nem jönnek be az idősebbek, nem járnék 19 felettivel, mert nem tudnék vele mit kezdeni. Meg most komolyan, mit akar egy "érett" huszonéves egy tinitől? Ha normális kapcsolatot, akkor talán mégsem annyira érett a pasi, csak tinilány szemmel tűnik annak, nekem meg nem kell buta pasi, még ha idősebb se. Ha meg csak megkúrni akarja a csajt, az is régen rossz.

2012. nov. 13. 22:10
 22/35 anonim ***** válasza:
Végre egy normális lány. Nincs még minden veszve. :)
2012. nov. 13. 22:12
 23/35 anonim ***** válasza:
Van ISTEN! Meg normális ember, kedves 16 éves lány válaszoló. Ez remélem csak költői kérdés volt, hogy mit akar egy 20 éves egy tinitől? Persze, hogy csak testi örömöket. Egy ilyen kapcsolatban nyilván nem azért marad bent egyik fél sem, mert olcsóbb párban járni a Szépművészetibe. Jó látni, hogy vannak normálisak is.
2012. nov. 13. 22:14
 24/35 anonim ***** válasza:
Az, hogy testi örömöket, nekem nem elég indok. Miért egy 15 éves lány okoz egy huszonévesnek testi örömöket? Ez már pedofília.
2012. nov. 13. 22:16
 25/35 anonim ***** válasza:
Ez megint egy másik téma, amit nem érthetünk.
2012. nov. 13. 22:18
 26/35 anonim ***** válasza:
19: Igen, a barátom gyerekes és éretlen. Azért cégvezető. :) És nem pedofil. 15 éves koromban a 18-20 évesek tetszettek, az még simán belefér. Most meg boldog vagyok vele és kész.
2012. nov. 13. 22:27
 27/35 anonim ***** válasza:
Ez még nem is lenne baj, ha lenne 1-2 ilyen példa. De szinte mindenhol ezt látni!
2012. nov. 13. 22:30
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nincsenek kivételek, de eddig 2 ilyen párt ismerek, és mind a 2 hatalmas defektekkel küzd.
2012. nov. 13. 22:31
 29/35 anonim ***** válasza:
Érdekes a téma egyébként. Én 22 vagyok, de mivel mindenki 16-18 évesnek néz és inkább egy kisfiú benyomását keltem főleg a külsőm miatt, így aztán én rám se a korombeli se a fiatalabb lányok nem igazán tepernek, akiknek bejöttem eddig azok 13-14 éves lányok voltak többnyire! Sajnos ez van, én is szívesen cserélnék egy férfias, magas, szőrös mellkasú fickó testével. Nem jó buli ez a pedofil helyzet. Én itt vagyok barátnő nélkül inkább akkor már, mert mit is kezdhetnék egy kislánnyal, most őszintén?
2012. nov. 13. 22:56
 30/35 anonim ***** válasza:

Na azért a 15 éves lányon meglepődtem...

De egyébként tényleg sok 15-19 éves lány gondolja magáról, hogy ő már annyira érett, és annyira felnőtt, hogy a maga korosztályából már nem is tudna választani.

Ez nem igaz, igazából a dolog csak ott lenne kiegyensúlyozott.

Egy 24-25 éves férfihez egy 15-16 éves lány testileg már megérett , ezzel lényegesen beelőzve a korosztályuk fiúit, de szellemileg még nagyon gyerek.

De ezt a férfiak el szokták viselni, pláne hogy nincs is olyan kívánságlistájuk még, mint a huszonéves nőknek.

(még akkor is, ha ez a tény az "érett" tinilányoknak nem is esik le)

Ezért nincs értelme hibáztatni senkit, hiszen ki ne örülne egy olyan csajnak, aki már érett testileg(sőt, talán akkor néz ki a legjobban), oda van érted, és nem kell változtatni az életstíluson sem.

A tinilányokat sem kell hibáztatni. Végtére is egy férfit kap(nem kisfiút), akire felnézhet, nem 3 perc alatt megy el, aki lényegében minden kívánságát, vágyát simán teljesíti.

Nem a véletlen műve, hogy ez már így működik sok-sok éve

28/F

2012. nov. 13. 23:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!