Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok, miért van az, hogy sokkal jobban vonzódtok az idősebb, huszonéves pasikhoz?
Mi miatt csak érdekel?
Külső? Pénz? Érettség? Biztonság?
Legyetek oly kedvesek és írjátok meg a korotokat is
Amúgy a 15-17 éves korosztályra gondolok
Teljesen egyetértek a 8. hozzászólóval. Am én úgy veszem észre a korombeli fiúkon, hogy ők is leginkább a 2-4 évvel alattunk levő korosztálynál próbálkoznak, szval túlságosan őket sem zavarja ez a helyzet. Én sohasem láttam a kisfiúkban semmi vonzót, sem a kisfiúnak kinéző srácokban. De vannak, akik kifejezetten az ilyenekre buknak, van nemegy ilyen barátnőm. Szóval ez csak az érem egyik fele. Nekem is 25 éves a barátom, és mellette megtaláltam mindent, amit a srácokban eddig kerestem - ez pedig teljesen független az anyagiaktól, én max 1 tábla csokit szoktam elfogadni tőle :D -.
18/L
Én nem vagyok ugyan már tini, de megírom a gondolataim.
Mindig is az idősebb pasik vonzottak. Szinte állandóan a kb. 5 évvel idősebbek tetszettek, vagy akár még idősebbek. Hogy miért? Azért, mert érettebbek, komolyabbak, jobban figyelnek rám. Arról nem beszélve, hogy sosem tudtam megkívánni, nem hozott lázba egy velem egykorú. A mostani barátom 39 éves és nagyon jól megvagyunk. 22L
Nem olvastam el minden választ csak átfutottam de azt megcáfolnám hogy a pénz okozná. Persze vannak akiknek ez számít de szerintem a többségnek nem .Nekem 20év alatti pasival még nem Volt semmilyen féle viszonyom . Mert nincs közös témám se a saját korosztályommal (néha még a lányokkal Sem) se a 16, 17 évesekkel.a másik meg hogy ki tudna vonzódni egy kisfiúhoz? az ilyen idős fiúk többsége (és tisztelet a kivételnek) idiótán viselkedik amint megtetszik neki egy lány . Még ahhoz is kicsi hogy normális udvaroljon .Komolytalan , játsza a pasit aki már mindent tud a kapcsolatokról meg a sexről de a gyakorlatban meg Sem mer mukkani (hozzátenném ezek csak saját megfigyelések).Egy huszonakárhány éves srác viszont már éretten áll mindenhez és így könnyebb vele bármit is kezdeni.Ha az említett korosztály képes lenne így viselkedni akkor nem lenne probléma :D
15/L
Csak a szokásos. Mind érettebbnek hiszitek magatokat, de a veletek egykorú srácok mind gyerekes idióták.
Az egészben az a vicc, hogy majd közel a 40-hez majd ti fogjátok a világnak bizonygatni, hogy mennyire fiatalok vagytok és rámászni a fiatalabb férfiakra.
Amit lehagytam:
Nem állítom, hogy nem létezik ilyen esetekben igaz szerelem, de az esetek többségében két bizonyításvágytól feltüzelt sekélyes, csak a külső jegyekkel foglalkozó ember jön össze testi élvezetek és az érettségük fitogtatása céljából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!