Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 éves fiú vagyok és szeretné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves fiú vagyok és szeretnék már valakivel járni de még sosem jártam senkivel vmi ötlet? Kérlek titeket normális válaszokat írjatok köszi :-)

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Fúú de utálom azokat a kö__ögöket akik azzal jönnek hogy húzzál leckét írni!!!!
2014. jan. 5. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Legyél vicces, udvarias a lánnyal. Add egyértelmű jelét annak, hogy zetszik, hívd el valahova, és kérd meg, hogy járjon veled. Ennyi :)

12/L

2014. júl. 2. 17:45
 13/14 anonim válasza:
Nekem is pont ez a problemam (14/fiu)
2015. szept. 17. 20:18
 14/14 anonim válasza:
Annyira ráértek erre... Nem feltétlen az erre a válasz, hogy a tanuláson gondolkodj meg hasonlóak, mert jogos, hogy erre gondolsz. Gyerek vagy, lassan abban a korban, hogy dolgoznak a hormonok és mindenhol azt látni, hogy párkapcsolat itt és ott függetlenül a kortól. De arra is gondolj, hogy ezek a kapcsolatok mennyire őszinték, a legtöbbjük nem szereti egymást, egyszerűen csak arra gondolnak, amire tizenhárom évesen te! Hogy legyen valakim, mert másnak is van és ők boldognak tűnnek. Csak annyit mondok, ráérsz, nagyon ráérsz. Ne erőltesd.
2018. nov. 5. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!