Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azért járnak manapság a fiatalabb lányok a helyes, páwa pasikkal mert felettük könnyebb dominánsnak lenniük?
11-es válaszoló.
Ezzel azt akarod mondani, hogy a lányok csakis öltözködés alapján választanak???
Akkor én minek próbálkozzak? Szégyeljem, hogy edzek, hogy nem úgy nézek ki mint egy diszkópózer sötét ratyimókus??? Az én pofám ég, hogy a mai fiatalság hova fejlődik. Az az élelmes, aki úgy talál csajt, hogy nem követi a homidivatot.... Nekem eddig nem jött be, majd reméljük... A másik probléma pedig az, hogy a lányok szerint: aki helyes, az páwa, ergo aki jóképű, de nem páwa, az le van sz.rva. Nem tudom, a férfias srácok miért vannak leszólva(úgy általában)... 0_o
A kérdésre válaszolva:
Elképzelhető, de sztem azért járnak ilyenekkel a lányok, hogy menőzzenek a pasival. Érett gondolkozásnak nyoma sincs.... -_-
15/F
14/16-es válaszoló, szövegértelmezésből egyes. "a lányok szerint: aki helyes, az páwa, ergo aki jóképű, de nem páwa, az le van sz.rva. Nem tudom, a férfias srácok miért vannak leszólva(úgy általában)... 0_o"
Írtam, hogy nem minden lánynak a páwák jönnek be, kiemelve a nem szócskát. Azt is írtam, hogy nekem sem ők jönnek be. De persze minek, látom ígysem értik páran.
Nem páwa pasik is simán találhatnak barátnőt, de mindig azoknak e legkönnyebb, akik épp az aktuális trendet követik. Mindig így volt, mindig így lesz. Nagyszüleim korában a lenyalt haj, meg a lakkcipő volt menő, szüleim korában a rockerség. Most a páwaság. Majd elmúlik ez is. Ha valaki tuti menő akar lenni, követi a trendeket. De persze az is lehet népszerűbb, aki nem, csak úgy nehezebb, mert ahhoz saját stílus kell, amit egyébként én nagyra becsülök, nekem is az olyan pasik jönnek be, akik a saját fejük után mennek öltözködés terén. De tökéletesen megértem azokat is, akik a divatot követik.
És nem csakis az öltözködés dönt, természetesen, de sokat számít. Ugyanis a szólás ellenére igenis a ruha tesz az embert, vagy legalábbis sok dolgot elmond róla. És most ez alatt nem a márkát, vagy az árat értem, hanem azt a bizonyos stílust, ami kifejezi az adott ember stílusát is.
14-es vagyok...
Na nem neked ment, hanem úgy általában ezt látom.... A 15-ös meg el van szállva magától, nyilván az eddigi csajai is a ruháiért jártak vele xD. Én úgy vagyok vele, hogy nem sorsdöntő ok a ruházat... Ja és nem kínaiból, hanem militaryból (8000 ft-os nadrág, fekete, katonai, szóval nem olcsó sz.ar) meg nem páwa boltokból veszek laza, kényelmes cuccokat, nem hereszorító csőhomárgatyát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!