Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg azért járnak manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg azért járnak manapság a fiatalabb lányok a helyes, páwa pasikkal mert felettük könnyebb dominánsnak lenniük?

Figyelt kérdés
Vagyis a lányok viselik ilyenkor a nadrágot. Van egy kis video is róla. Nem tudom szabad e ide linkelni.
2012. nov. 13. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%
Jaj, hagyjátok már ezt a páwázást! NEM minden fiatalabb lánynak ők jönnek be, bár most tényleg nagyon divatban vannak. De mi ezzel a baj? Mindenki cikizi őket, hogy melegek, meg minden, ehhez képest szerintem meg okosak, mert csajt akarnak szerezni, és tudják, hogy kell ezért kinézniük. Ha valaki azért hord csőgatyát, meg rózsaszín pólót, mert ez jön be a csajoknak, az nem meleg, hanem élelmes. Míg sok divatnak ellenálló, férfias srác barátnő nélkül marad. Persze ez csak nagy vonalakban igaz, mert tényleg nem mindenkinek jönnek be a páwák(nekem sem többek között), de idegesít, hogy szidják őket, mikor csak alkalmazkodnak a mai lányok ízléséhez.(Minden korban ezt tették az okosabb hímegyedek.) És ez a kérdésedre is válasz: ez nem a dominancia, hanem szimplán a divat miatt van.16l
2012. nov. 13. 22:28
 12/20 A kérdező kommentje:
Az okosok nem követik a divatot, hanem saját stílust és trendet hoznak létre maguknak. De a lányok nagy része ezt semmibe nézni. Mert úgy viselkednek, mint a csordában élő állatok. Mindig idomulnak a vezetőkhöz, akik a páwákat kedvelik.
2012. nov. 13. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem semmi ez a videó! :)
2012. nov. 14. 14:09
 14/20 anonim ***** válasza:

11-es válaszoló.

Ezzel azt akarod mondani, hogy a lányok csakis öltözködés alapján választanak???

Akkor én minek próbálkozzak? Szégyeljem, hogy edzek, hogy nem úgy nézek ki mint egy diszkópózer sötét ratyimókus??? Az én pofám ég, hogy a mai fiatalság hova fejlődik. Az az élelmes, aki úgy talál csajt, hogy nem követi a homidivatot.... Nekem eddig nem jött be, majd reméljük... A másik probléma pedig az, hogy a lányok szerint: aki helyes, az páwa, ergo aki jóképű, de nem páwa, az le van sz.rva. Nem tudom, a férfias srácok miért vannak leszólva(úgy általában)... 0_o

A kérdésre válaszolva:

Elképzelhető, de sztem azért járnak ilyenekkel a lányok, hogy menőzzenek a pasival. Érett gondolkozásnak nyoma sincs.... -_-

15/F

2012. nov. 14. 22:31
 15/20 anonim ***** válasza:
a rohadt médiának, ennek a bieber csicskának, a pénzközpontú világnak, és a divattervezőknek köszönhetjük, hogy a fiúk nőiesednek... A divat=pásztor, aki a birkanyájat tereli. Célja hogy minél több birkája legyen, szóval gazdagabb....Ébresztő divatbirkák!!!!
2012. nov. 14. 22:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Én amióta divatosabban öltözködöm sokkal több csajjal volt dolgom, lehet lehurrogni azoknak akik azt se tudják mi az a p*na, meg sajnáltatni magad hogy nem kapsz csajt amikor kínai ruhákban járkálsz és a jobb kezeddel kell kapcsolatot kialakítanod hogy legyen szexuális élményed:D De ha valaki jó csajt akar ahoz neki is jól kell kinéznie.
2012. nov. 15. 04:21
 17/20 anonim ***** válasza:

14/16-es válaszoló, szövegértelmezésből egyes. "a lányok szerint: aki helyes, az páwa, ergo aki jóképű, de nem páwa, az le van sz.rva. Nem tudom, a férfias srácok miért vannak leszólva(úgy általában)... 0_o"

Írtam, hogy nem minden lánynak a páwák jönnek be, kiemelve a nem szócskát. Azt is írtam, hogy nekem sem ők jönnek be. De persze minek, látom ígysem értik páran.

Nem páwa pasik is simán találhatnak barátnőt, de mindig azoknak e legkönnyebb, akik épp az aktuális trendet követik. Mindig így volt, mindig így lesz. Nagyszüleim korában a lenyalt haj, meg a lakkcipő volt menő, szüleim korában a rockerség. Most a páwaság. Majd elmúlik ez is. Ha valaki tuti menő akar lenni, követi a trendeket. De persze az is lehet népszerűbb, aki nem, csak úgy nehezebb, mert ahhoz saját stílus kell, amit egyébként én nagyra becsülök, nekem is az olyan pasik jönnek be, akik a saját fejük után mennek öltözködés terén. De tökéletesen megértem azokat is, akik a divatot követik.

És nem csakis az öltözködés dönt, természetesen, de sokat számít. Ugyanis a szólás ellenére igenis a ruha tesz az embert, vagy legalábbis sok dolgot elmond róla. És most ez alatt nem a márkát, vagy az árat értem, hanem azt a bizonyos stílust, ami kifejezi az adott ember stílusát is.

2012. nov. 15. 16:09
 18/20 anonim ***** válasza:

14-es vagyok...

Na nem neked ment, hanem úgy általában ezt látom.... A 15-ös meg el van szállva magától, nyilván az eddigi csajai is a ruháiért jártak vele xD. Én úgy vagyok vele, hogy nem sorsdöntő ok a ruházat... Ja és nem kínaiból, hanem militaryból (8000 ft-os nadrág, fekete, katonai, szóval nem olcsó sz.ar) meg nem páwa boltokból veszek laza, kényelmes cuccokat, nem hereszorító csőhomárgatyát..

2012. nov. 15. 18:39
 19/20 anonim ***** válasza:
en 28f lennek egy no szolgaja soproni vagyok
2012. nov. 17. 08:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb ha egy fiúnak saját stílusa van mindenben (nem csak öltözködésben). Az meg, hogy ezek a páwák miben érzik jól magukat.. ő bajuk. És igen ma is vannak olyan lányok akiknek nem az számít, hogy melyik boltban vásárol az adott személy..
2012. dec. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!