Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt olyan, hogy szisztematikusan leráztak benneteket a lányok 1 max 2 randi után?
Figyelt kérdés
Mit változtattál, hogy ez megváltozott és valamelyik akart is töled bármit is? Én elég sok mindent megprobáltam. Ha nyomulok, akkor az nem jó, ha kedves vagyok az sem jo. Tulajdonképpen semmi se jó.2012. nov. 13. 13:45
2/5 anonim válasza:
Igy van. Pont ez a lenyeg. Ha nyomulsz bunko kocsog vagy, ha kedves vagy akkor meg puhapocs nyuszi. A megoldas az, hogy nem a lany kegyeit lesed, hanem azt csinalod ami neked jo!
3/5 anonim válasza:
add magad, mert ez, hogy egyszer ilyen vagy máskor meg olyan egyáltalán nem jó, megérzik a lányok.. amúgy meg a viselkedés egyénfüggő és nem általánosítható az összes lányra, ha elkezded magadat adni, lesz majd csajod is
4/5 anonim válasza:
Persze ,persze. Adja mindneki magát, mintha mindenki olyan símulékony,vagy csúcsfej egyéniség lenne. Minden nőhőz szerintem más karakter kell, van amelyik pont a rámenősebb faszit kedveli, van amelyik meg a nyalósabb, puncsosabbakat. Főleg a szűzmuff szereti az utóbbit szerintem. Egyszerűen egyiknek sincs sajnos a homlokára írva. Az se jó ha magadat adod, nem mindig.
5/5 anonim válasza:
attól függ milyen lány kell neked, ha eldöntötted ki kell találnod , hogy mi az ami kell neki (sajnos ők se mindig tudják...), és te azt add meg neki, ha arra vágyik h íránytva legyen, meg neki is harcolnia kelljen érted, ne érezze h egyből megvagy , akkor add ezt, ha az kell h nyálas nuszi legyél add ezt, stb sorohatnám.
a kapcsolat az elején általában csak színjátékok a férfi részéről, ha találsz olyan csajt, akinél egyből abszolút magadat adhatod akkor nagy szerencséd van, bár tény nekem is lenne ilyen, viszont valamiért ekem eg pont ők nem kellenek.
ez egy ilyen fura helyzet, mert amilyen csajra én vágyok, annak az kell amit én nem tudok megadni neki, csak ha színészkedek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!